11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m): Echipa CNNT Juniors Craiova va debuta mâine în Divizia A2

Volei (m): Echipa CNNT Juniors Craiova va debuta mâine în Divizia A2

Tinerii voleibaliști craioveni vor disputa primul meci din Divizia A2 în Capitală
Tinerii voleibaliști craioveni vor disputa primul meci din Divizia A2 în Capitală

Echipa de volei masculin Colegiul Național „Nicolae Titulescu” – Juniors Craiova va debuta mâine (ora 11.30) în Divizia A2, Est, cu un meci în deplasare, pe terenul echipei CTF Mihai I București.
Echipa CNNT Juniors Craiova, care va fi antrenată de profesoara Daniela Căpățână, a luat naştere în această vară printr-un parteneriat între Clubul Sportiv Juniors Craiova şi C.N. ,,Nicolae Titulescu”, iar obiectivul este acela de a creşte voleibalişti tineri și talentați. „Am format această echipă la dorința copiilor care voiau să continue să joace volei, dar și ca jucătorii mai tineri să capete experiență jucând într-un campionat mai puternic. Pregătesc o echipă tânără, cu jucători care joacă încă la divizia de juniori și cadeți, dar suntem un grup omogen și sperăm să facem meciuri frumoase și să câștigăm cât mai multe jocuri în actualul sezon al Diviziei A2. Am încredere în băieți și sunt convinsă că vor da totul pentru echipă și vor lupta să câștige fiecare meci. Sper să reușim prin jocul prestat să aducem lângă echipă cât mai mulți susținători. Tot ce facem este din pasiune pentru volei”, a spus antrenoarea Daniela Căpățână.
Aceasta va miza în noul sezon pe următorii jucători: Rotaru-Simion Nicolae Cristian, Cioc Mihai Adrian, Diaconescu Marin Andrei Vlăduț, Trușcă-Giurcan Alin Andrei, Bîzîche Andrei Cosmin, Călin Robert Irinel, Catană Bogdan, Badea Cristian, Purcaru Ștefan, Done Gabriel Alexandru.

Juniorii de la CN „Nicolae Titulescu” au cucerit în 2016 titlul naţional la Olimpiada Naţionala a Sportului Şcolar şi au devenit vicecampioni naţionali la juniori, în competiția organizată de Federaţia Româna de Volei.

Primul meci pe teren propriu al echipei CNNT Juniors Craiova va avea loc sâmbăta viitoare, 22 octombrie 2016, în sala de sport a Colegiului Naţional ,,Nicolae Titulescu” împotriva echipei CSM Suceava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS