17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDedu: Mi-ar face mare plăcere să fac parte din echipa lui Mihai Covaliu la COSR

Dedu: Mi-ar face mare plăcere să fac parte din echipa lui Mihai Covaliu la COSR

Mihai Covaliu (cu tricolorul în mână) și-a depus candidatura la șefia COSR, însoțit de mai mulți conducători din sportul românesc
Mihai Covaliu (cu tricolorul în mână) și-a depus candidatura la șefia COSR, însoțit de mai mulți conducători din sportul românesc

Președintele Federația Române de Handbal, Alexandru Dedu, candidează pentru funcția de vicepreședinte al COSR și s-a declarat deschis un susținător al lui Mihai Covaliu, președintele FR de Scrimă, la alegerile pentru președinția COSR din 15 noiembrie.

”Cu mândrie, cu capul sus, emoționat, am făcut acest pas fiindcă eu cred în Mihai Covaliu. Este unul dintre puținii oameni care este campion olimpic din trei funcții diferite: sportiv, antrenor și președinte de federație. E un om în care cred. Pentru mine, pe scara valorilor după care mă conduc, Mihai Covaliu le cam atinge pe toate. Avem un limbaj comun, legat de sport în general și de toate lucrurile conexe sportului. M-am alăturat cu toată puterea mea lui Mihai Covaliu și mi-ar face mare plăcere să fac parte din echipa lui”, a declarat Dedu, la sediul COSR, citat de Agerpres, după ce și-a depus dosarul de candidat.

Fostul pivot speră ca experiența sa pozitivă de la FR de Handbal să ajute la redresarea sportului la nivel general: ”Am niște idei clare de modul în care trebuie abordat sportul astăzi, lucru pe care l-am pus în funcțiune în FRH, lucruri care au dat roade acolo. Sunt convins că dacă sunt în stare să-mi transmit gândurile mele, coroborate cu experiența colegilor mei, sunt convins că o să facem o treabă bună. Eu cu Mihai avem dialog de ceva timp. Fiind federațiile foarte aproape, am stat și am discutat, ne-am combătut, ne-am înțeles unul pe altul și asta e o consecință a unor gânduri mai vechi”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS