10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II Craiova și ACS Podari promit spectacol

CSU II Craiova și ACS Podari promit spectacol

Formațiile CS Universitatea II Craiova și ACS Podari se întâlnesc astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul „Extensiv“, într-un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii a III-a, seria 3.
Strategii grupărilor combatante consideră acest joc special doar prin prisma faptului că se întâlnesc două grupări din Dolj și a importanței punctelor, neexistând tensiuni sau ambiții prostești.
„E un joc ca oricare altul. Ambițiile sunt, probabil, doar între jucători și sunt doar constructive. Se întâlnesc două echipe care încearcă să obțină victoria și nu trebuie să o luăm ca pe ceva special. Noi trebuie să facem ce trebuie, să oferim un fotbal bun și să câștigăm. Celelalte probleme nu trebuie să le ducem în altă sferă. Toate tensiunile sau ambițiile negative, dacă există, trebuie eliminate. Dar nu cred că există așa ceva, că nu au de unde. Tratăm meciul cu toată seriozitatea, la victorie, ca de fiecare dată, și sperăm să facem un joc bun“, a declarat Dumitru Barbu, directorul tehnic al Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, pentru GdS.
„Faptul că avem jucători care au trecut pe la ei și invers e un lucru normal. Sunt jucători din oraș și e un lucru extraordinar că sunt trei echipe doljene la nivelul Ligii a III-a și e normal să se mai plimbe. Orice echipă de la Liga a III-a poate fi o rampă de lansare pentru juniorii din Craiova“, a completat Dumitru Barbu.

„Trebuie să începem să urcăm în clasament“

De partea cealaltă, Victor Naicu, abia instalat la cârma echipei, a punctat că ACS Podari vrea victoria pe „Extensiv“, menționând că este un joc special doar prin prisma celor trei puncte puse în joc.
„Putem să spunem că e un derbi local, atâta timp cât se întâlnesc două dintre cele trei echipe ale Doljului participante în Liga a III-a. Dar este un derbi fără orgolii, în care doar importanța punctelor ne opune. Ne dorim să urcăm în clasament, pentru că locul pe care suntem nu ne onorează, și îmi doresc să începem chiar de mâine (astăzi – n.r.) să aducem trei puncte. Ne așteaptă un meci greu, cu jucători valoroși, îi cunosc foarte bine, dar consider că avem fotbaliști experimentați, care oricând pot să facă diferența. Îi cunosc pe majoritatea de la echipa a doua a Craiovei, cu unii am și lucrat, sunt tineri de perspectivă, foarte buni, și sunt convins că va ieși un meci spectaculos. Dar venim să câștigăm, asta e ideea de bază. Avem probleme de lot. Avem doi suspendați, Dumangiu și Ciocioană, Chircan acuză dureri la inghinali, dar indiferent cine intră pe teren va face tot ce-i posibil ca să-și ajute echipa. M-am obișnuit cu băieții de la Podari. Cu unii am mai lucrat, iar pe alții chiar eu i-am adus. Sper să mă fac înțeles cât mai repede pentru ei, pentru că probabil voi schimba unele lucruri. Am și eu nevoie de câteva săptămâni pentru a-mi implementa filosofia de joc“, a spus Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS