5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDemonstrați-vă valoarea!

Demonstrați-vă valoarea!

Andrei Ivan și colegii săi trebuie să obțină un rezultat bun în Capitală şi să confirme aşteptările conducerii şi suporterilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Ivan și colegii săi trebuie să obțină un rezultat bun în Capitală şi să confirme aşteptările conducerii şi suporterilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a demonstrat în acest sezon că se maturizează frumos și a arătat că este capabilă de performanțe notabile, iar pentru a deveni o certitudine are de trecut câteva teste foarte importante. Primul are loc duminică, de la ora 20.30, pe „Arena Națională“, când întâlnește pe Steaua București, liderul la zi al campionatului. Optimismul este bine instalat în vestiarul alb-albastru, fapt reieșit din declarațiile antrenorului Gigi Mulțescu și ale mijlocașului Alex Băluță din conferința de presă de joi, dar pare să fi molipsit și foștii mari fotbaliști ai Craiovei.

Nae Ungureanu: Îmi doresc foarte tare victoria

Fostul component al Craiovei Maxima, Nicolae Ungureanu, este de părere că Steaua este în revenire de formă după ce în rundele trecute a oscilat ca joc și rezultate, dar este convins că Vătăjelu și colegii săi vor părăsi Capitala neînvinși.
„E meci greu, să fie clar. Steaua e într-o revenire de formă, din câte am văzut aseară (joi, în Liga Europa – n.r.) în meciul cu Villareal, însă jocul este deschis oricărui rezultat. Spun asta pentru că și Craiova are jucători de contraatac foarte buni și, cum a reușit Clujul să câștige la București, nu e exclus nici noi să facem o figură frumoasă. Eu prevăd un meci nul, deși îmi doresc foarte tare victoria. Ar fi bun și un punct, că ne-ar ține acolo în coasta Stelei, iar campionatul este lung. Ar fi aur pentru noi să câștigăm la Steaua și să mai trecem și pe primul loc. S-ar crea o mare emulație în oraș. Nu cred că ar trebui să ne temem de arbitraj. Chiar dacă au mai fost ceva greșeli până acum, au fost neintenționate, așa îmi place să cred. Oricum, noi suntem căliți cu greșelile de arbitraj împotrivă“, a spus „Roșu“, pentru GdS.

Pavel Badea: Putem face un rezultat bun

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, a afirmat la rândul său că jocul prestat de trupa lui Gigi Mulțescu îl determină să creadă într-un rezultat pozitiv pe „Arena Națională“.
„Vine un meci pe care noi, craiovenii, îl așteptăm cu mare interes. Este un moment favorabil al fotbalului craiovean. Suntem după mult timp într-o poziție interesantă și avantajoasă în campionat: locul doi, la trei puncte de lider, și toate astea în urma unui joc bun. E foarte important acest aspect, pentru că poți fi acolo sus din întâmplare, ori nu e cazul nostru acum. Echipa a prestat un fotbal bun în aceste etape consumate, cu goluri multe, cu jucători care sunt în stare să creeze faze spectaculoase. Cred că putem face un rezultat bun și mă bazez pe moralul și valoarea echipei. Păcat că avem jucători accidentați, pentru că să știți că pentru noi Madson este o piesă extrem de importantă în jocul echipei. E greu de înlocuit în momentul actual și în opinia mea este unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din țară. După, vine jocul cu Dinamo, un alt meci de tradiție. Aceste două partide constituie un test pentru echipa noastră, vor fi ca un barometru. Abia după vom vedea exact unde ne aflăm din punct de vedere al valorii, al potențialului, pentru că suntem deja la mijlocul clasamentului regulat, iar acum trebuie să fii la potențialul maxim. Sunt tare curios și sper să ieșim bine din aceste dueluri, pentru că în curând vom avea un stadion de peste 50 de milioane de euro și trebuie să avem și o echipă pe măsură“, a comentat Pavel Badea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS