8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii de la Washi au cucerit șase medalii la Cupa României

Sportivii de la Washi au cucerit șase medalii la Cupa României

Medaliații clubului Washi, alături de antrenorul Daniel Antici (dreapta) și Liviu Crișan (președintele Federației Române de Karate WKC)
Medaliații clubului Washi, alături de antrenorul Daniel Antici (dreapta) și Liviu Crișan (președintele Federației Române de Karate WKC)

Sportivii de la clubul Washi Craiova s-au întors cu șase medalii de la Cupa României, desfășurată recent la Mediaș, în organizarea Federației Române de Karate WKC. Antrenorul Daniel Antici a deplasat 14 sportivi, la probele de kata individual și sincron, iar aceștia au obținut trei medalii de aur, una de argint și două de bronz. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat două echipe de kata sincron, una alcătuită din Maria Antici, Alexandra Țecu și Andra Ștefanovici, iar cea de-a doua din Jasmine Popa, Alessia Prună și Ioana Buțu, dar și Alessia Prună la kata individual (copii, 9-10 ani). Medaliată cu argint a fost Jasmine Popa, la kata individual (copii 9-10 ani), iar pe treapta a treia a podiumului au urcat Alexandru Rădulescu și Ioana Buțu, ambii la kata individual (copii 9-10 ani). Antrenorul Daniel Antici s-a arătat mulțumit de prestația la Cupa României a sportivilor de la CS Washi. „Au fost mulți sportivi, 570, bine pregătiți, iar noi am luat șase medalii, care ne-au clasat pe locul 18, din 47 de cluburi participante. Să sperăm că după competiția de la Mediaș ne va crește nivelul valoric“, a explicat Daniel Antici pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS