6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași promite reabilitarea cu Steaua II

CSO Filiași promite reabilitarea cu Steaua II

Nu doar CS Universitatea Craiova are meci cu Steaua în această săptămână, ci și CSO Filiași. Formația doljeană întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, echipa secundă a grupării bucureștene, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga a III-a, seria 3. Fără victorie în campionat, filieșenii sunt deciși să pună capăt remizelor și să înceapă ascensiunea.
„Sper să bifăm prima victorie. Este greu meciul, adversarul are jucători buni, care se pregătesc cu echipa mare. Stau bine la mijloc și în atac, dar sperăm să-i oprim și să-i surprindem și noi cu atuurile noastre. M-aș bucura foarte mult ca suporterii craioveni să vină și să ne susțină la acest meci, să se încălzească pentru derbiul de duminică de la București. Ar însemna mult pentru noi ajutorul publicului. Avem o problemă medicală, juniorul Mario Tănase, un titular obișnuit, are stări febrile și de două zile nu s-a antrenat. În rest, tot lotul e valid și apt de un rezultat bun“, a spus Gigi Ciurea.
„Câștigăm sigur cu Steaua II. Sunt convins că vor veni mulți suporteri la meci, și din Craiova, și din Filiași. Am mare încredere că o să câștigăm acest joc. Ne-am pregătit bine toată săptămâna și suntem foarte motivați“, a punctat fundașul Aurel Lupu.
„Noi, oltenii, vom câștiga ambele jocuri cu Steaua din această săptămână. Noi vom învinge echipa a doua a lor, iar CSU Craiova se va impune duminică seară, în derbi. Echipa e foarte motivată și spun asta pentru că am participat la toate antrenamentele. Jucătorii au altă atitudine. O victorie cu Steaua II ne-ar da și un moral bun pentru meciul din Cupă, cu CSM Vâlcea, în care obiectivul este accederea în turul cinci, și să aducem apoi o echipă din Liga I. Ar fi o performanță foarte mare pentru orașul Filiași“, a afirmat președintele Florin Spânu.
Tot astăzi, de la ora 17.00, „satelitul“ CS Universitatea Craiova va evolua în deplasare, împotriva argeșenilor de la Atletic Bradu, în timp ce ACS Podari va primi mâine, de la ora 15.00, vizita teleormănenilor de la FCM Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS