24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMadson: Vino și ia biletul ca să învingem Steaua!

Madson: Vino și ia biletul ca să învingem Steaua!

Madson s-a  bucurat de întâlnirea cu suporterii și îi așteaptă în număr mare la București (Madson s-a  bucurat de întâlnirea cu suporterii și îi așteaptă în număr mare la București)
Madson s-a bucurat de întâlnirea cu suporterii și îi așteaptă în număr mare la București (Madson s-a bucurat de întâlnirea cu suporterii și îi așteaptă în număr mare la București)

Conducerea clubului CS Universitatea Craiova a pus ieri în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua, de la București, fiind convinsă că numărul suporterilor olteni va fi mare pe „Arena Națională“, la derbiul programat duminică, de la ora 20.30. Pentru a-i impulsiona și mai tare pe fani, oficialii clubului alb-albastru au apelat la mijlocașul brazilian Madson, care a trecut cu drag după tejgheaua magazinului de lângă „English Park“ și s-a comportat excelent.
„Hai, vino și ia biletul ca să învingem Steaua!“, a strigat Madson de câteva ori, iar fanii și-au făcut imediat apariția. Că și-au luat doar un tichet sau mai multe, Madson s-a pus la dispoziția suporterilor pentru poze și a conversat cu ei, bucurându-i. Au fost cazuri în care „închizătorul“ brazilian a făcut și cadouri, oferind cel mai mult cinci bilete în plus unei fane, care achitase 15 tichete. Și nu a fost singura cumpărătoare ce a primit bonus din partea lui Madson, care a glumit pe seama șefului biroului de marketing, Mario Petrișor: „Patronul de acolo (Mario Petrișor – n.r.) mi-a dat voie să ofer bilete. Am dat bilete de la mine, dar dacă trebuie să le plătesc mai bine fug în Brazilia. Glumesc, am făcut cu drag aceste cadouri suporterilor“.
Concluzia lui Madson nu a surprins apoi: „E mai greu cu vânzarea de bilete decât la fotbal. E bine să vină lumea pentru noi, să ne susțină contra Stelei. Craiova se bucură mult pentru acest meci, iar jucătorii sunt foarte motivați“.

„Trebuie să învingem dacă vrem pe primul loc“

Madson a declarat apoi că sunt premise frumoase în privința obținerii unui succes cu Steaua pe „Arena Națională“.
„Trebuie să învingem pe Steaua dacă vrem pe primul loc. Mă bucură faptul că echipa a jucat foarte bine cu Botoșaniul, dar din păcate sunt ceva probleme cu Popov și Acka. Mai e și Kay, care a avut probleme cu piciorul și a suferit foarte mult pe margine. Dar e bine că avem rezultate și chiar dacă meciul contra Stelei va fi foarte greu, cred că suntem pregătiți. Echipa are acum un stil de joc, e mai bun decât anul trecut, e mult mai ofensiv. Contra lui Timișoara cred că a fost cel mai greu meci, pentru că aveam nevoie de un rezultat bun, dar nu am reușit să ne impunem. Acum avem încă o oportunitate să câștigăm contra Stelei și dacă va fi 2-0 pentru noi va fi foarte bine, ca să urcăm pe primul loc. Cred că Steaua ne respectă mai mult acum, pentru că acum suntem clar o certitudine în ceea ce privește play-off-ul și lupta pentru titlu. Mă bucur când pierde Steaua, pentru că avem nevoie de asta gândindu-ne că luptăm pentru titlu. Când e învinsă Steaua, avem noi mai multe șanse să fim primii, dar este și mai important să câștigăm partidele noastre“, a spus Madson, care nu se teme de arbitraj: „De arbitraj nu pot să spun nimic, pentru că sunt și ei oameni și pot greși. Și noi greșim pasele, iar diferența între noi și arbitri e că nu influențăm direct rezultatul. Important este că noi, jucătorii, ne facem bine treaba în teren. Cred că avem un grup unit, suntem mai mulți jucători care evoluăm împreună de doi, trei ani și știm fiecare ce avem de făcut și asta cred că a contat foarte mult până acum, ne-a ajutat să obținem rezultate mai bune decât anul trecut“.

Se păstrează pentru derbiul cu Dinamo

Accidentat în partida de la Voluntari, Madson nu a făcut parte din lot pentru confruntarea cu FC Botoșani și se pare că nici cu Steaua nu se va echipa, urmând să revină în derbiul cu Dinamo, din runda a 12-a.
„Pot să spun că 80% nu joc cu Steaua. Problema pe care am avut-o la Voluntari a fost o întindere la coapsă. Dacă intru și joc cu Steaua aș putea să fac ruptură și asta ar însemna să stau după cam două luni să mă recuperez. Mai bine stau un meci, cel cu Steaua, și revin la partida cu Dinamo, un joc foarte important pe care îl susținem acasă. Mister (Gigi Mulțescu – n.r.) îl mai are pe Zlatinski, dar și alți jucători buni, pe care îi poate introduce în locul meu. Oricum, eu sunt sigur că putem să învingem Steaua. Vrem să câștigăm fiecare meci. Avem un proiect frumos și cred că anul acesta avem un grup omogen și ne va fi mai ușor să ne impunem decât am făcut-o în primul an, spre exemplu“, a încheiat Madson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS