6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“, pregătit pentru întâlnirea cu Alexandria

„Satelitul“, pregătit pentru întâlnirea cu Alexandria

După victoria frumoasă de la Mioveni II, scor 4-0, echipa secundă a CS Universitatea Craiova s-a pregătit toată săptămâna pentru un nou „recital“, urmând să o întâlnească astăzi, de la ora 17.00, la Ișalnița, pe FCM Alexandria, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din Liga a III-a, seria 3.
Șeful Centrului de copii și juniori al CS Universitatea, Dumitru Barbu, crede că victoria le-a dat mare încredere elevilor lui Corneliu Papură și că vor urma și alte evoluții bune, deoarece au început să se îmbunătățească relațiile de joc.
„Trebuie să se stabilizeze rezultatele și la noi, nu pot fi oscilante la nesfârșit. După atâta muncă, refuz să cred că nu vor veni rezultatele la un moment dat. Orice joc e greu, dar nu este de conceput ca vreo echipă a CS Universitatea Craiova să joace vreodată doar cu gândul să se apere. Trebuie să atacăm, să dezvoltăm copii și să mergem întotdeauna la victorie. Și dacă după astfel de jocuri mai propunem și niște jucători care să treacă pe la echipa mare, ar fi un lucru și mai frumos. Victoriile trebuie să aducă victorii, pentru că la Mioveni au jucat superb, a fost o dezvoltare a jocului senzațională. Sperăm să păstrăm linia asta de creștere și să confirmăm și săptămâna aceasta, să demonstrăm că rezultatul de la Mioveni nu este o întâmplare, ci o așezare pe niște baze temeinice a lucrurilor pe care le-am făcut până acum. Prea multe informații despre Alexandria nu avem, decât ce ne-au mai spus adversarii lor direcți. Dacă noi jucăm bine, lucrurile vin de la sine. Nu știu cum va fi terenul la momentul jocului. Sper să fie mai bun după ploile astea, să ne poată ajuta. În linii mari, eu zic că va fi bine, pentru că echipa a început să fie mai omogenă, să se simtă o concurență pe posturi și să se contureze un unsprezece de bază. Doamne ferește de neprevăzut! Avem tot în față un adversar și nu știi niciodată ce îți oferă, dar sperăm să fim mai buni și să câștigăm“, a declarat Dumitru Barbu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS