16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPatrick Anghel, medaliat la Campionatul Național

Patrick Anghel, medaliat la Campionatul Național

Patrick Anghel, alături de antrenorul său, Liviu Nicoli
Patrick Anghel, alături de antrenorul său, Liviu Nicoli

Cei mai mici jucători de tenis de masă de la CSS Craiova au participat recent la Campionatul Național individual, 8-10 ani, de la Câmpulung, unde au fost prezenţi peste 200 de copii.
Clubul craiovean a participat cu șase sportivi, trei băieți și trei fete. La dublu masculin, Patrick Anghel (profesor Liviu Nicoli) a cucerit medalia de bronz, făcând pereche cu Andrei Miroiu (CSM Buzău). Cei doi au pierdut în semifinală în fața perechii alcătuite din Luca Oprea și Horia Ursuț (Steaua București), aceștia din urmă impunându-se cu 3-0.
La simplu, Patrick Anghel s-a clasat pe locul șapte, pierzând meciul cu Dragoș Bujor (Steaua București) pentru intrarea în semifinală. Bucureșteanul s-a impus cu scorul de 3-1. „Evidențiez evoluția foarte bună a lui Patrick Anghel, având în vedere că mai are un an la această categorie de vârstă. Cred și sper că o să mai fie și alte rezultate importante din partea lui, pentru că este un sportiv care vrea să facă mare performanță“, a spus ieri profesorul Liviu Nicoli, pentru GdS. La simplu feminin, Maria Nedelcu (profesor Cătălin Georgescu) s-a clasat pe locul șapte, fiind învinsă de Beatrice Hila (Mediaș).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS