24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ lui Papură a strălucit la Mioveni

„Satelitul“ lui Papură a strălucit la Mioveni

Formațiile doljene din Liga a III-a s-au descurcat binișor în etapa 3-a și nici una nu a cunoscutând gustul amar al înfrângerii.
Nota 10 cu felicitări a primit-o echipa secundă a CS Universitatea Craiova, care s-a impus categoric, scor 4-0, în deplasare, în fața argeșenilor de la CS Mioveni II. Golurile alb-albaștrilor au fost reușite de Robert Petre (’27), Andrei Burlacu (’56), Ionuț Cioinac (’84 – penalti) și Alex Popescu (’90+2).
Antrenorul Cornel Papură a început meciul cu următorii: L. Popescu – Vlădoiu, Cioinac, Hreniuc, Ionescu – Screciu, Dinu, Buzan – Petre, A. Popescu, Burlacu. Pe parcurs i-a mai introdus pe Ciocoteală și Marcu.
Acesta este primul succes al grupării din Bănie, în primele două runde înregistrând o înfrângere la Șirineasa, scor 1-2, și o remiză cu Steaua II București pe „Extensiv“, scor 3-3.
CS Universitatea II Craiova se află pe locul patru în seria 3, iar în următoarea etapă va primi vizita formației FCM Alexandria, disputa fiind programată vineri, de la ora 17.00, la Ișalnița.
După o remiză cu Concordia II Chiajna și o înfrângere usturătoare cu SCM Pitești, CSO Filiași nu avea decât varianta victoriei în partida de vineri, de pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în fața echipei FC Aninoasa. Planurile conducerii clubului și ale antrenorilor nu au fost duse la bun sfârșit de Nicușor Neacșu și colegii săi, cu toate că și-au dat concursul. A fost 1-1 la final, asta după ce Alex Fotescu a deschis scorul (’22), iar oaspeţii au egalat prin Calofir (’33).
Antrenorul Gigi Ciurea a utilizat următorii jucători: Mogoşanu – Calu, Bălaşa, Lupu, Neacşu – Bogdanovici (’63, Cimpoeru), Borhot (’73, Zamfir), Borneci, Duriţă (’76, Orban) – Tănase, Fotescu.
De partea cealaltă, tehncianul dâmboviţenilor, Cristi Bălaşa a mizat pe: Bărboiu – Constantin, Ştefan, Coman, S. Ion, Dinu, Calofir (’79, Maican), Cernea (’85, Marina), Călinescu (’90, Diţă), Penescu (’71, Nutusoru), Neguţ.
CSO Filiași are două puncte obținute și ocupă poziția a 11-a, iar în etapa viitoare va sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS