Handbal (f): SCM Craiova înfruntă azi CSM Bistriţa pe teren propriu

DSC_0256

 

DSC_0256

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa astăzi, de la ora 16.00 (TVR), primul meci pe teren propriu din noul sezon al Ligii Naționale. Oltencele vor înfrunta nou-promovata CSM Bistrița, echipă pe care au întâlnit-o și în presezon, și vor să obțină a doua victorie stagională, după succesul din runda inaugurală de la Cisnădie. „Ne dorim un rezultat pozitiv, pentru asta ne pregătim. Va fi un meci greu, dar îl vom trata cu maximă seriozitate. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem în teren. Avem emoții, dar trebuie să trecem peste ele. Ne dorim să ne iasă jocul și să avem publicul alături. Important este ca echipa să câștige meciul cu Bistrița“, a spus jucătoarea Valentina Ardean Elisei, care va debuta oficial în fața spectatorilor craioveni.

Handbalistele craiovene au fost prezente ieri după amiază în centrul oraşului, unde au fost prezentate publicului în cadrul Craiova Sport Fest, eveniment organizat de DJST Dolj.

Cristina Zamfir şi colegele sale au împărţit autografe, s-au fotografiat cu cei doritori şi au invitat oamenii la meciul de astăzi.

DSC_0269

DSC_0264

DSC_0239

DSC_0225

DSC_0224


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 18 septembrie 2016

Top