24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, pregătiţi pentru derbiul suferinței

Gorjenii, pregătiţi pentru derbiul suferinței

Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin, formația ASA Târgu Mureș, partida contând pentru etapa a 8-a din Liga I. Este bine cunoscut faptul că ambele cluburi nu stau deloc bine financiar, dar din punct de vedere fotbalistic lucrurile sunt la locul lor, ardelenii fiind în plină ascensiune, dovadă stând victoria cu Dinamo, în timp ce Pandurii s-a impus la Mediaș și dă târcoale podiumului.
„E adevărat că se putea și mai bine, dar se putea și mai rău ținând cont de toate frământările și schimbările care au avut loc în această vară. Cred că evoluția echipei și punctele obținute sunt suficiente momentan, suntem în grafic. Sperăm să continuăm să strângem puncte, pentru că suntem într-o ușoară creștere. Problemele financiare ne afectează starea de spirit, situația este tot așa cum o cunoașteți, nu s-a rezolvat absolut nimic deocamdată. Sunt de apreciat jucătorii pentru ce au făcut, pentru modul în care se pregătesc și pentru profesionalismul de care dau dovadă. Sperăm ca problemele să se rezolve cât de cât în curând. Nimeni nu are pretenția să ajungă la zi, dar trebuie să se vadă o încercare a acelora care răspund de a echilibra un pic balanța“, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș.
Strategul pandurilor și-a pus elevii în gardă în privința meciului cu ASA, mărturisind că se așteaptă la un succes din partea lor.
„Cine crede că va fi un meci ușor cu Târgu Mureș va păți ca Dinamo. E o echipă care încearcă și nu cedează, care vrea să profite de momentul bun prin care trece. Sigur va veni la noi să câștige, dar avem datoria să ne pregătim foarte bine, să fim extrem de atenți la joc și să încercăm să câștigăm, pentru că ar fi foarte bine să completăm victoria de la Mediaș cu un alt succes pe teren propriu. Sunt convins că băieții vor da totul pe teren și mă aștept la o evoluție convingătoare și la o victorie“, a subliniat Grigoraș, care va trebui să alcătuiască formula de bază fără patru „piese“ importante: Mrzljak a plecat de la echipă, Pițian e suspendat, iar Bunoza și Voiculeț sunt accidentați și nu vor face parte din lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS