5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk a făcut legea la Târgu Mureș

Dinamyk a făcut legea la Târgu Mureș

 

Formația de juniori C (copii născuți în anul 2002 și mai mici) a clubului Dinamyk Craiova și-a trecut în palmares un trofeu important, la o competiție foarte puternică, denumită „Cupa e-on Kinder“. „Puii de lei“ și-au câștigat respectul tuturor adversarilor întâlniți, obținând victorii pe linie, unele foarte concludente: 8-1 cu Atletic Kids, 4-1 cu ACS Kids, 4-0 cu Academia Farul Constanţa, 8-2 cu Derby Bucureşti, 3-0 cu Kinder Târgu Mureş şi 1-0 cu LPS Târgu Mureş. Au marcat 28 de goluri şi au primit doar 4. Pe lângă trofeul obținut, Dinamyk Craiova se mândrește și cu două premii individuale, Darius Badea a primit diploma fiind golgheterul turneului, iar Mihai Stan a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.
„În primul rând, vreau să felicit gazdele turneului, pentru că a fost competiția cel mai bine organizată la care am participat până acum. Am pus mare accent pe grupa asta, lucrăm împreună de șase ani și ușor-ușor au început să apară și rezultatele bune, iar felul în care progresează băieții mă determină să cred că lucrurile vor sta și mai bine în viitor. În timp o să vedem și produsul final, iar eu sunt convins că vom da câțiva jucători buni în fotbalul mare. Pentru sezonul 2016/2017 ne-am propus câștigarea campionatului la juniori C și să ne regăsim în primele trei echipe ale țării“, a declarat antrenorul Costel Dumitrașcu, pentru GdS.
Lotul echipei de juniori C de la Dinamyk Craiova i-a cuprins pe următorii: Mădălin Ciolponea – Mihai Boborică, Sebastian Velea, Mihai Stan, Patrik Zătreanu, Cristian Smeu, Alexandru Muja, Darius Badea, Martin Sărdaru, Teodor Drăghici, Ion Dogaru, Sebastian Buzică, Florin Trană, Gabriel Viespe şi Răzvan Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS