5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, gata să se revanșeze în Cupă

Filieșenii, gata să se revanșeze în Cupă

Singura formație a Doljului rămasă în luptă în Cupa României, CSO Filiași, întâlnește astăzi, de la ora 16.30, în deplasare, pe Unirea Brânceni, în faza a treia a competiției. Reprezentanții CSO Filiași s-au declarat optimiști în privința acestei confruntări cu liderul Ligii a IV-a din Teleorman, dorind să facă uitat rezultatul slab de la Pitești cu o calificare în turul patru al Cupei.
„Unirea Brânceni este o echipă de Liga a IV-a din Teleorman, dar cu majoritatea jucătorilor din București, care au evoluat în eșaloanele superioare. Are fotbaliști cu experiență și nu întâmplător au adus-o pe Astra pe stadionul lor anul trecut și au eliminat-o și pe CSU II Craiova. Sincer să fiu, îmi convenea să avem alt adversar, și mai puternic, dar să jucăm acasă. Cred că jucătorii mei se vor mobiliza și vor obține calificarea în faza următoare“, a declarat președintele Florin Spânu.
„Știm că Unirea Brânceni este foarte bine susținută financiar, are jucători care au evoluat în Liga a II-a și a III-a, și de asta anul trecut s-au prezentat foarte bine în Cupă, dar cred că este foarte important să ne calificăm în faza următoare. Sper să rezolvăm repede ecuația partidei“, a afirmat Vlad Georgescu.
Confruntarea de pe stadionul „Comunal“ din Brânceni va fi arbitrată de Mădălin Marinescu (Ploieşti), ajutat de Marian Costache (Vâlcea) și Maria Mazilu (Vâlcea).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS