10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraș: Mergem la Mediaș să adunăm puncte

Grigoraș: Mergem la Mediaș să adunăm puncte

Petre Grigoraș crede că pandurii săi pot obține un rezultat pozitiv la Mediaș (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Petre Grigoraș crede că pandurii săi pot obține un rezultat pozitiv la Mediaș (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 20.30, în Ardeal, pe Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Liga I. Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că obiectivul gorjenilor pentru această confruntare este obținerea a cel puțin un punct.
„Nu am avut nici un meci ușor până acum și nici acesta nu e. Mediașul este o echipă puternică, a făcut egal la Dinamo, a învins Viitorul, egal cu Botoșani, o altă formație puternică a campionatului. Pe teren propriu se prezintă foarte bine, am văzut că a început să adune puncte și din deplasare, au și jucători experimentați și ne va aștepta un meci foarte dificil. Noi venim după o înfrângere cu Steaua pe teren propriu și dorința noastră cea mai mare este să ne recuperăm punctele. Orice punct câștigat este benefic în situația în care suntem și sperăm că vom reuși acest lucru“, a declarat tehnicianul oltenilor, Petre Grigoraș.
Acesta a fost completat de atacantul Liviu Antal: „Mediașul este o echipă bună a campionatului, îl cunoaștem foarte bine pe antrenorul Cristi Pustai și cred că o să avem un meci greu. E foarte important ca noi să fim foarte concentrați și să știm ce avem de făcut. Nu mergem cu gândul de a face un egal, ci să câștigăm, dar orice punct este bun atât timp cât dăm totul pe teren, iar când se termină meciul suntem mulțumiți“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS