6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Vlad Screciu a calificat România U17 în finala Syrenka Cup

Fotbal / Vlad Screciu a calificat România U17 în finala Syrenka Cup

Mijlocașul formației CS Universitatea Craiova, Vlad Screciu (foto, numărul 6), a avut o evoluție demnă de aplaudat în semifinala competiției Syrenka Cup, din Polonia. Selecționata lui Gabriel Manolache a învins ieri seară, la loviturile de departajare, echipa similară a Georgiei, cu 4-2 (0-0 în timpul regulamentar), iar fotbalistul Craiovei a transformat penaltiul care a pecetluit victoria tricolorilor. Celelalte reușite ale noastre au fost semnate de Ilie, Tucaliuc și Casian. Manolache a ratat a doua lovitură pentru România.
Echipa României a fost următoarea: Rus – Ivan (52, Kovari), Țieranu, Manolache, Scarlat – Screciu, Chiriac (72, Mitracu), Casian – Duminică (52, Ilie), Sefer (65, Tucaliuc), Chera (65, Burghele).
În primul joc din Polonia, România U17 a învins Ucraina cu 2-1.
Tricolorii vor disputa finala Syrenka Cup 2016 sâmbătă, de la ora 17.00, în fața reprezentativei Norvegiei, care a depășit Finlanda în semifinale. Naționala noastră poate păstra trofeul acordat câștigătoarea turneului internațional cucerit și anul trecut de generația 1999, condusă de Adrian Boingiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS