6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii Târgu Jiu l-a împrumutat din nou pe Antal

Fotbal / Pandurii Târgu Jiu l-a împrumutat din nou pe Antal

Mijlocaşul Liviu Antal a semnat un nou contract cu Pandurii Târgu Jiu, jucătorul fiind împrumutat pentru un an de la Hapoel Tel Aviv.
Preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan, se declară mulţumit de noua achiziţie care este atât pe placul suporterilor cât şi al antrenorului Petre Grigoraş.
„Liviu e un campion în adevăratul sens al cuvântului, foarte apreciat atât de suporteri, cât şi de antrenorul Petre Grigoraş cu care a mai lucrat şi la Oţelul Galaţi. Antal este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne îndeplinim toate obiectivele”, a declarat Narcis Răducan, conform panduriics.ro.
Liviu Antal are 28 de ani şi a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu şi sezonul trecut, fiind împrumutat de la Hapoel Tel Aviv. Golgheter în Liga I în sezonul 2013-2014, Antal are în palmares un titlu de campion în România, cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2010-2011, şi o Supercupă a României câştigată tot cu Oţelul în 2011.
Liviu Antal completează lista jucătorilor transferaţi de Pandurii în actualul sezon, alături de Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Christian Obodo, Jordy Buijs, Valentin Alexandru, George Ţucudean, Cătălin Hlistei şi Lucian Sânmărtean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS