10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au aflat cum e victoria (galerie foto)

Vâlcenii au aflat cum e victoria (galerie foto)

Oltenii (în alb) au reuşit să spargă gheaţa şi să bifeze primul succes din noul sezon al Ligii a II-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Oltenii (în alb) au reuşit să spargă gheaţa şi să bifeze primul succes din noul sezon al Ligii a II-a (Foto: Alexandru Vîrtosu)

După trei egaluri consecutive, CSM Vâlcea a izbutit să-și treacă în cont și prima victorie. Trupa lui Jerry Gane s-a impus cu 2-0 în partida disputată luni seară, în Zăvoi, în fața formației ACS Berceni, ultima din cadrul etapei a patra a Ligii a II-a.
„Viperele“ au deschis scorul rapid, prin Călin Cristea, care a prins o „torpilă“ din marginea careului de 16 metri direct lângă bara din stânga portarului, după o lovitură liberă executată de Stana și respinsă de Bîrsănel (1-0, ‘6).
Jerry Gane și cei aproximativ 500 de spectatori din tribunele „Municipalului“ au fost siguri de victorie abia în minutul 88, când Bogdan Geantă a modificat tabela după un șut pe lângă portarul Iancu, ieșit în întâmpinarea sa (2-0, ‘88).
CSM: Muţiu – Samson, Ct. Pîrvulescu, I. Neag, Buşu – R. Georgescu (‘66, Ov. Mihai), D. Stana (‘80, Fl. Pîrvu), C. Cristea, Ad. Cârstea (‘38, Piscanu) – Ceapă, Bg. Geantă. Antrenor: Jerry Gane.
ACS Berceni: H. Iancu – G. Apostol, Bîrsănel, Sfrijan, Val. Lupu – M. Ion (‘89, Ct. Radu), Lică, Cr. Matei, M. Badea (‘62, Fl. Niţă) – Aioanei, Funieru (‘75, R. Stăvărache). Antrenor: Marcel Abăluţă.
Au arbitrat: Dan Botescu – Florin Pucheanu, Gabriel Cătană.
În urma acestui succes, CSM Vâlcea a urcat două poziții în clasament, până pe locul 12, cu 6 puncte, iar în etapa viitoare va întâlni liderul Chindia Târgoviște chiar în fieful său, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 16.30.

„Am suferit până pe final“

Antrenorul formației CSM Vâlcea, Jerry Gane, a recunoscut că punctele nu au fost obținute ușor și că echipa a demonstrat cu ACS Berceni că mai are de făcut „reglaje“ în joc, dar speră să arate mai bine la Târgoviște.
„A fost o victorie muncită, am suferit până pe final. Am început foarte bine jocul, am marcat rapid, dar, în schimb, nu am reușit să ne impunem jocul în prima repriză, pentru că ne-am relaxat și am dat adversarului posesia, însă fără să aibă ocazii. În schimb, am dominat repriza a doua și ne-am creat ocazii. Până la urmă, am obținut o victorie meritată și e bine că suntem neînvinși după patru etape, și îmi doresc mai mult la următorul meci. Echipa mea este în formare, mai avem de muncit și de pus lucrurile la punct. A fost o presiune pe noi redată de faptul că nu am câștigat până acum. Am simțit asta în vestiar, în cursul săptămânii, și când joci acasă, cu publicul în spate, e clar că există o nervozitate, dar mă bucur că până la urmă a ieșit bine“, a declarat Jerry Gane, pentru GdS.
„Întâlnim liderul în etapa următoare la Târgoviște, este o echipă care nu a pierdut și o să vedem ce va fi. Sper să fim bine din toate punctele de vedere, să arătăm mult mai bine ca joc și, totodată, să obținem un rezultat pozitiv. Fiecare punct va conta“, a completat tehnicianul craiovean.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0003

_DSC0006

_DSC0010

_DSC0013

_DSC0015

_DSC0016

_DSC0018

_DSC0019

_DSC0020

_DSC0021

_DSC0022

_DSC0026

_DSC0029

_DSC0038

_DSC0039

_DSC0041

_DSC0043

_DSC0046

_DSC0054

_DSC0060

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS