17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcel Popescu: O să fim campioni!

Marcel Popescu: O să fim campioni!

Președintele formației CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a debordat de optimism după succesul cu FC Viitorul, considerând că gruparea alb-albastră poate câștiga campionatul în acest an.
„Normal că credeam că vom fi pe podium. Visăm și o facem cu ochii deschiși. Suporterii și jucătorii au început să creadă în visul de a fi campioni. Și vă spun ceva: o să fim campioni! Vă surprinde declarația mea. Am probat acum că ceea ce ne-a lipsit la Timișoara am reușit să remontăm într-o săptămână și să depășim momentul. Încet-încet putem să ne concentrăm, indiferent de ceea ce se întâmplă în teren. Am trecut peste faze de arbitraj, care nu vreau să le comentez, mai speciale, iar concentrarea jucătorilor, abnegația, dăruirea, felul în care construim și ajungem la poartă mă determină să cred că suntem între cele mai spectaculoase echipe din prima ligă. Trebuie să învățăm să jucăm 11 contra 14, mental trebuie să fii pregătit, pentru că și arbitrul, așa cum greșim noi singuri cu portarul și dăm afară, poate să vadă ceva și să interpreteze greșit. Acum pot să vă cer scuze în numele clubului pentru decizia de a nu fi prezenți, prin intermediul dumneavoastră (al mass-media – n.r.), în fața iubitorilor fotbalului, însă am considerat că la cald, la ce s-a întâmplat la Timișoara, expunem echipa prea mult. O amendă de 10.000 de lei este un lucru pe care îl acceptăm și nici nu o să facem contestație, în schimb, la cald, probabil că reacțiile jucătorilor și antrenorilor ar fi condus la sancțiuni disciplinare, cu amenzi și suspendări de două, trei etape“, a afirmat conducătorul formației din Bănie.
Marcel Popescu a lăudat prestația lui Alin Manea și a punctat că mai sunt și alți tineri-surpriză în pepiniera clubului: „Craiova are câțiva jucători foarte interesanți, care bat la porțile echipei naționale. Astăzi (duminică – n.r.) a scos din anonimat un fotbalist care după 45 de minute jucate pune mari probleme la titularizare celorlalți colegi și mă bucur. Nu este singurul jucător care vă va impresiona plăcut, pentru că în pepiniera Craiovei se mai găsesc câțiva tineri care sunt convins că la finalul sezonului vor fi revelații“.

„Suntem foarte fericiţi că suntem pe podium“

Așa cum sublinia președintele Marcel Popescu, jucătorii echipei CS Universitatea Craiova se simt excelent pe podium și domneşte încrederea în rândul lor. „Suntem foarte fericiţi că suntem pe podium. Am obţinut o victorie importantă, ne-am concentrat tot timpul jocului şi s-a văzut asta. Mă bucur că am marcat şi că
mi-am ajutat echipa“, a declarat Nicuşor Bancu. „Nu ştiu dacă mă gândeam înainte de a începe campionatul că o să fim pe locul trei după şase etape, ştiam doar că vom avea meciuri foarte grele. Acum suntem optimişti şi sperăm să o ţinem tot aşa“, a punctat căpitanul Bogdan Vătăjelu.
„Credeam că putem fi pe podium. Noi jucăm fiecare meci cu gândul să-l câştigăm. Am simţit o înţepătură la picior şi am mai avut o ruptură acolo când am fost în Italia cu naţionala mare şi de asta am ieşit la pauză. Sper să fiu bine“, a explicat Andre Ivan înlocuirea sa.
„Zi fericită în viața mea! Fetița mea și toată familia îmi dau putere în fiecare zi să demonstrez că pot să trec peste orice“, a menționat pe o rețea de socializare Simon Măzărache, autor al unui gol superb.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS