18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au cedat în fața Stelei

Gorjenii au cedat în fața Stelei

Pandurii (în albastru) au luptat, dar nu s-au ales cu nimic din confruntarea cu Steaua (Foto: dolce-sport.ro)
Pandurii (în albastru) au luptat, dar nu s-au ales cu nimic din confruntarea cu Steaua (Foto: dolce-sport.ro)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată sâmbătă seară, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în compania Stelei, contând pentru etapa a 6-a din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Boldrin (’68).
Pandurii: D. Lazar – Pleaşcă, Piţian, Vasiljevic, Grecu – Obodo, Mrzljak (’84, Răuţă) – Voiculeţ, Sânmărtean (’84, Alexandru), Herea (’84, Munteanu)- Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.
Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Achim (’46, Bourceanu), Boldrin (’73, Ov. Popescu) – Popa, Stanciu, De Amorim (’46, Hamroun) – Fl. Tănase. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
Cartonaşe galbene: Mrzljak, Pleaşcă, Voiculeţ, Răuţă, Ţucudean / Enache, Tănase, Mitrea.
Au arbitrat: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Valentin Avram; Adrian Cojocaru.

Grigoraș: Poate am fi meritat un egal

Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, a acceptat greu înfrângerea, considerând că elevii săi ar fi putut obține un punct dacă erau atenți la finalizare în ultimele minute.
„A venit acea execuţie a lui Boldrin şi pe fondul greşelii portarului nostru și… Cu Steaua dacă ai trei – patru ocazii să marchezi şi nu o faci, e greu să scoţi un rezultat de egalitate. Cred că am făcut un joc bun. Trebuie să felicit echipa. Am stat bine pe teren. Am avut câteva contraatacuri şi câteva situaţii bune de a marca. În ultimele secunde am avut ocazia de a egala. Poate am fi meritat un rezultat de egalitate. În prima repriză, am avut cea mai mare ocazie de gol. Ar fi fost altceva dacă am fi reuşit să înscriem noi primii. M-aş fi bucurat şi cu un rezultat de egalitate, pentru că rămâneam neînvinşi“, a spus Grigoraş, la Digi Sport.

Sânmărtean: Sunt dezamăgit de rezultat

Fost jucător al Stelei, mijlocașul echipei Pandurii, Lucian Sânmărtean, a afirmat că o remiză „albă“ era echitabilă.
„Sunt dezamăgit de rezultat, nu de joc. Am făcut un joc tactic bun, ne-am închis în faţa unui adversar care a contralot jocul, o echipă de valoare. Am avut ocazii de a înscrie. A fost acea ratare a lui Filip. Pentru noi, era bun un 0-0. Era bine să ne menţinem fără înfrângere. Ne-a bătut echipa care a avut posesia şi a controlat mijlocul. Am luat gol din fază fixă. O echipă mare câştigă şi din aceste momente. Au mai multă valoare. Steaua, după achiziţiile pe care le-a făcut, se bate la titlu ca în fiecare an. Nu există nici o problemă la Pandurii. Nimeni nu vorbeşte de probleme“, a declarat Sânmărtean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS