6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Școlarii” vizitați de Gică Hagi

Fotbal / „Școlarii” vizitați de Gică Hagi

Gică Hagi i-a făcut o vizită lui Paul Răducan, la Academia „Gică Popescu”
Gică Hagi i-a făcut o vizită lui Paul Răducan, la Academia „Gică Popescu”

Juniorii B ai Academiei „Gică Popescu” au susținut în această dimineață, la „Hanul Doctorului”, un joc de verificare în compania echipei similare a clubului CSM Vâlcea, acesta fiind ultimul amical înaintea începerii noului sezon competițional. Victoria le-a aparținut oaspeților cu 3-2, golurile „școlarilor” fiind reușite de Zamfir și Cazan.
Antrenorul Ovidiu Turcu a utilizat următorul unsprezece: Udrea – Mehedințeanu, Bujor, Isuf, Nițu – Militaru, Zamfir, Albu, Negreț – Cazan, Lambu. Pe parcurs au mai intrat Ciobanu, Stana și Ghițulescu.
De menționat că acest joc a fost urmărit din tribune și de fostul mare fotbalist al României Gică Hagi, a cărui echipă, FC Viitorul, va evolua astăzi, de la ora 18.00, pe „Extensiv”, împotriva grupării CS Universitatea Craiova.
„Relațiile dintre cluburile noastre sunt foarte bune, la fel cum sunt și cu cei de la CS Universitatea Craiova. Gică ne vizitează de fiecare dată când are trecere prin Craiova și nu ratează ocazia de a-și face o idee asupra juniorilor noștri, știut fiind faptul cât de mult este el de preocupat de fotbalul juvenil. La rândul nostru, ne dorim întotdeauna să avem ce arăta și de aceea avem poarta Academiei deschisă în permanență. Spre exemplu, acum organizăm selecție la fotbal pentru copiii născuți în 2004, 2005 și 2006, iar celor care vor bate la ușa noastră le oferim posibilitatea să învețe la Liceul Tehnologic Auto, la clasele cu specializare fotbal. Oricine este binevenit, iar misiunea noastră este aceea de a forma caractere puternice și fotbaliști talentați, care să tindă spre marea performanță”, a comentat managerul Academiei „Gică Popescu”, pentru GdS.
Până acum, juniorii B de la Academia „Gică Popescu”, au mai susținut trei jocuri de verificare, înregistrând două victorii, 5-3 cu CSJ Știința U Craiova și 2-1 cu CSS Drăgășani, și o remiză, 2-2 cu Tomșani (Liga a IV-a Vâlcea).
În prima etapă din noul sezon al Campionatului Național, juniorii B de „GP” vor evolua de la ora 14.00, pe teren propriu, cu CSS Slatina, același duel fiind programat și la republicanii A, meciul acestora începând la ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS