10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHai să fim primii!

Hai să fim primii!

Alb-albaştrii au şansa să devină liderii Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii au şansa să devină liderii Ligii I (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova şi-a văzut de treabă în acest început de sezon, a strâns nouă puncte în patru etape şi are şansa să urce pe prima poziţie în clasament şi să-şi facă suporterii fericiţi. Pentru a-şi privi adversarii de la înălţime, alb-albaştrii sunt obligaţi
să-şi adjudece victoria în partida de astăzi, de la ora 21.00 (DigiSport), din Banat, cu ACS Poli Timişoara, aceasta fiind confruntarea care „închide“ etapa a 5-a din Liga I. Misiunea este aparent destul de uşor de îndeplinit ţinând cont de problemele pe care le au bănăţenii, dar antrenorul Gigi Mulţescu ştie că orice adversar tratat cu superficialitate poate produce necazuri şi şi-a pus elevii în gardă. „Este periculos, pentru că ei nu au ce să piardă, joacă relaxat şi de multe ori când se întâmplă asta îţi reuşesc multe lucruri. Noi trebuie să ne respectăm forma pe care o avem în ultima perioadă şi să câștigăm. Este o presiune în plus, pentru că nu avem decât o variantă, victoria. Trebuie să jucăm mai bine, să fim mai concentraţi“, a declarat tehnicianul CS Universitatea Craiova.
Gigi Mulţescu revine la Timişoara, acolo unde a antrenat-o pe Poli în două rânduri în Liga I, în 2002-2003 (11 jocuri – 4 victorii – 1 remiză – 6 înfrângeri) şi în 2004-2005 (10 jocuri – 3 victorii – 2 remize – 5 înfrângeri).
Declarativ şi jucătorii Craiovei au stat bine şi au arătat că sunt conectaţi la joc. „Mergem la Timişoara să facem un joc bun şi să luăm cele trei puncte. Respectăm toate echipele, mergem să luăm în serios meciul şi să câştigăm. Vrem să rămânem acolo, sus“, a punctat Andrei Ivan.

Partida de pe „Dan Păltinişanu” va fi arbitrată de Robert Dumitru, ajutat de Ovidiu Artene, Gabriel Bârjac şi Denis Haidiner.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS