17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au scos un punct la Voluntari

Gorjenii au scos un punct la Voluntari

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri seară, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, contând pentru etapa a 5-a din Liga I.

Voluntari: Bornescu – Flipov, Balaur, Maftei, Cazan (’67, Căpăţână) – Moke, Marinescu, Novac (’90+2, Lungu) – Popadiuc (’75, Voduţ), Cernat, Ivanovici. Antrenor: Florin Marin.

Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Bunoza, Buijs, Grecu – Obodo, Mrzljak – Trifu (’83, Piţian), Sânmărtean (’63, Voiculeţ), Herea (’63, Munteanu) – Ţucudean. Antrenor: Petre Grgoraş.

Cartonaşe galbene: Balaur / Pleaşcă.

Au arbitrat: Alexandru Tudor – Alexandru Cerei, Daniel Mitruţi; Laurenţiu Ionaşcu.

„Este un rezultat bun pentru noi, nu am pierdut, ceea ce e bine. Sunt supărat că nu am reușit să marchez”, a declarat Ovidiu Herea, la Digi Sport.

„A fost un meci echilibrat. Ambele echipe au încercat să arate fotbal. Nu a fost un meci spectaculos. Cred că e un punct câştigat de noi. Am făcut un meci bun. Arbitrajul a fost foarte bun. Fizic nu sunt încă pregătit, am venit destul de târziu la echipă, cred că după această pauză mă voi pune la punct fizic”, a spus Lucian Sânmărtean.

În urma acestui rezultat, Pandurii are nouă puncte şi ocupă locul patru în clasament, iar în etapa viitoare va juca la Severin contra Stelei, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 21.00.

„Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi. Jucăm acasă şi vrem să câştigăm. Avem o săptămână să ne pregătim”, a declarat Ovidiu Herea.

”Nu am de demonstrat nimic la meciul cu Steaua. Nu e un meci special pentru mine. Este un meci pe care-l voi trata ca oricare altul”, a punctat Lucian Sânmărtean, fost jucător la Steaua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS