10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRyde: Nu mă gândesc la eliminare, ci la jucătoare

Ryde: Nu mă gândesc la eliminare, ci la jucătoare

Naţionala feminină de handbal a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Rio de Janeiro. Tricolorele au fost învinse duminică seară de Norvegia, cu scorul de 28-27, şi au terminat pe locul cinci grupa A. Selecţionerul României, Tomas Ryde, nu ştie încă dacă va mai continua să le antreneze pe Oana Manea şi colegele sale: „Am un contract, trebuie să vorbesc cu şeful meu. Nu este vorba doar de naţionala de senioare, ci şi de cele de la U20 şi U18“.
Tehnicianul danez crede că România a pierdut calificarea din cauza înfrângerii cu Angola, din primul meci. „În meciul cu Norvegia am plătit poliţa pentru înfrângerea cu Angola. Am fost foarte foarte aproape, câteva amănunte au înclinat victoria. A fost un meci bun, cu efort din partea ambelor echipe. Ne trebuie mai multă viteză în joc, ne trebuie o apărare mai bună, să ajutăm portarul. Nu vreau să mă gândesc acum la eliminare, vreau să mă gândesc la jucătoare. Trebuie să avem grijă de ele, viaţa va continua pentru ele“, a mai spus Ryde.
La Jocurile Olimpice, România a fost învinsă de Angola cu 23-19, de Brazilia cu 26-13 și de Norvegia cu 28-27, învingând Muntenegru, cu 25-21, și Spania, cu 24-21. Cele patru sferturi de finală sunt: Brazilia – Olanda, Norvegia – Suedia, Franţa – Spania şi Rusia – Angola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS