17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMonica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu la Cincinnati

Monica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu la Cincinnati

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și americanca Vania King s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati (Ohia), dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari, după ce a dispus cu 7-6 (4), 6-3 de cuplul chinez Chen Liang/Yafan Wang.
Cele două și-au asigurat un cec de 9.415 dolari și 105 puncte WTA, iar în optimi vor înfrunta franțuzoaicele Carolina Garcia/Kristina Mladenovic, principalele favorite.
Niculescu și King au mai jucat împreună o dată anul acesta, la începutul anului, la Shenzhen, unde au câștigat titlul, conform Agerpres.
În proba de dublu, marți, în primul tur, perechea româno-cehă Raluca Olaru – Renata Voracova va întâlni cuplul Sara Errani (Italia)- Carla Suarez-Navarro (Spania).

Irina Begu o va înfrunta, tot marți, în primul tur la simplu, pe suedeza Johanna Larrson (lucky loser). Simona Halep este a treia favorită a turneului și va juca direct în turul secund, contra învingătoarei dintre kazaha Iulia Putințeva și germanca Annika Beck.
Croata Donna Vekic a produs o surpriză în primul tur, prin victoria în fața sârboaicei Ana Ivanovic, cu 6-4, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS