5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCăldura a „diluat“ fotbalul la Severin

Căldura a „diluat“ fotbalul la Severin

Derbiul etapei a doua din Liga I, Pandurii Târgu Jiu – Astra Giurgiu, încheiat cu un scor „alb“, a fost influențat în mare măsură de caniculă, în Severin la ora jocului fiind 36 de grade Celsius.
La final, antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, s-a declarat mulțumit cu punctul obținut. „Sunt mulţumit doar dintr-un anumit punct de vedere, că nu am pierdut. Cu puţină şansă puteam să şi câştigăm. Am făcut şi noi câteva greşeli şi ei puteau profita. În partea a doua a fost un joc pe contre, disputat în condiţii speciale. Aţi văzut şi dumneavoastră că a fost o temperatură foarte ridicată şi este inuman. De aceea, nici calitatea jocului nu a fost extraordinară. În schimb, trebuie felicitaţi jucătorii că au suferit mult în această partidă din cauza căldurii. Am întâlnit două echipe extrem de puternice în primele două etape şi am obţinut patru puncte, ceea ce este acceptabil, ţinând cont de schimbările din lot“, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş.

Herea: Abia puteam respira

Mijlocașul echipei Pandurii, Ovidiu Herea (foto, la minge), a admis că a făcut cu greu față temperaturii și că rezultatul cu Astra este echitabil. „Am avut și noi câteva ocazii foarte mari, au avut și ei, și până la urmă zic că este un rezultat corect. A fost foarte greu. Au fost 36 de grade și am resimțit asta, abia puteam respira. Toate lucrurile astea ne-au dezavantajat și pe noi, dar și pe ei“, a explicat Ovidiu Herea.
Acesta a vorbit și despre manșa a doua din turul trei al Ligii Europa cu Maccabi Tel Aviv, programată joi, de la ora 20.30, în Israel: „Mergem la Tel Aviv să ne jucăm șansa. Este foarte greu să întoarcem rezultatul, dar nu mai avem nimic de pierdut și mergem să vedem ce putem face. Acest meci poate fi și un test pentru noi. Suntem foarte mulți jucători noi la echipă, relațiile de joc nu sunt cele mai bune și un joc în plus este binevenit“.
Ovidiu Herea a fost completat de portarul David Lazăr: „Credem în calificare. Sperăm să reușim, mai ales că nu mai avem nimic de pierdut“.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS