3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM a câştigat ambele amicale cu Cisnădie

SCM a câştigat ambele amicale cu Cisnădie

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a disputat weekendul trecut, pe teren propriu, două partide amicale în compania formaţiei Măgura Cisnădie, adversara din prima etapă a noului sezon din Liga Naţională. Jucătoarele oltene au câştigat ambele meciuri. Sâmbătă, fetele pregătite de Bogdan Burcea şi Grigore Albici s-au impus cu scorul de 30-26, iar ieri-dimineaţă au câştigat meciul cu scorul 32-25 (13-13). Spre finalul primei reprize, jucătoarea craioveană Alexandra Andrei s-a accidentat destul de serios la mână şi a fost transportată la spital pentru investigaţii.
Antrenorul Bogdan Burcea a spus că în meciurile amicale mai important ca rezultatul final este îmbunătăţirea relaţiilor de joc. „Nu putem spune foarte multe lucruri în acest moment. Ne lipsesc două jucătoare de bază, Elisei şi Landre, care sunt la Jocurile Olimpice, şi încercăm să îmbunătăţim relaţiile de joc, să avem o atitudine cât mai bună, să construim parte din echipă. Cisnădie este o echipă care joacă la intimidare de cele mai multe ori, cu câteva jucătoare foarte experimentate. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine şi să câştigăm meciul de pe terenul lor, din prima etapă a campionatului“, a menţionat noul tehnician al echipei SCM Craiova.
Pentru SCM au evoluat ieri: Dumanska, Paşca, Grecu-Stancu (portari), Zamfir (10 goluri), Nikolic (6), Apipie (5), Ianaşi (3), Şelaru (3), Trifunovic (2), Băbeanu (1), Andrei (1), Zaremba (1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS