10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi Astra s-au întrecut în ratări

Pandurii şi Astra s-au întrecut în ratări

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri, pe stadionul „Municipal” din Severin, în compania Astrei Giurgiu, contând pentru etapa a doua din Liga I. În ciuda rezultatului „alb” s-au consemnat multe ratări de ambele părţi.

Pandurii: Lazar – Buijs (’74, Armiche), Bunoza, Vasiljevic – Unguruşan, Mrzljak, Obodo (’58, Munteanu), Voiculeţ – Trifu (’64, Piţian), Hora, Herea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Astra: Lung jr. – Vangjeli, Săpunaru, Oros, Morais – Boubakar, Seto – Ioniţă (’46, Balaure), Boldrin (’83, Gheorghe), de Amorim – D. Florea (’46, Niculae). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Buijs / Florea, Morais.

Au arbitrat: Radu Petrescu – Adrian Ghinguleac, Mircea Grigoriu; Marian Balaci.

 

Grigoraş acuză căldura

 

La finalul întâlnirii, antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a afirmat că partida a fost influenţată în mare măsură de căldură, jocul desfăşurându-se de la ora 17.30.

„Sunt mulţumit doar dintr-un anumit punct de vedere, că nu am pierdut. Cu puţină şansă puteam să şi câştigăm. Am făcut şi noi câteva greşeli şi ei puteau profita. În partea a doua a fost un joc pe contre, disputat în condiţii speciale. Aţi văzut şi dumneavoastră că a fost o temperatură foarte ridicată şi este inuman. De aceea nici calitatea jocului nu a fost una extraordinară. În schimb trebuiesc felicitaţi jucătorii că au suferit mult în această partidă din cauza căldurii şi e clar că prospeţimea şi luciditatea şi-a spus cuvântul în faza de finalizare. Am întâlnit două echipe extrem de puternice în primele două etape şi am obţinut patru puncte, ceea ce este acceptabil ţinând cont de schimbările din lot”, a declarat Petre Grigoraş, comentând şi evoluţia deloc exactă a fundaşului olandez Buijs: „Cred că a făcut o partidă bună, exceptând acel mic cadou pe care era să-l facă. În rest e un jucător cu calităţi bune, cu sute de meciuri în Eredivisie şi sunt convins că va creşte mult în joc. Este în urmă cu pregătirea şi dar doar prin jocuri îl putem aduce, şi nu numai pe el, ci şi pe ceilalţi jucători veniţi de curând la forma dorită”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS