13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a progresat cu Segarcea

CSO Filiași a progresat cu Segarcea

Dragoș Bon este mulțumit de randamentul elevilor săi din cel de-al doilea amical cu Progresul Segarcea (foto: Alexandru Vîrtosu)
Dragoș Bon este mulțumit de randamentul elevilor săi din cel de-al doilea amical cu Progresul Segarcea (foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași a răzbunat remiza de săptămâna trecută de la Segarcea (1-1), impunându-se categoric sâmbătă, pe stadionul „Chimia“, în fața Progresului, ocupanta poziției a cincea în ediția trecută din Liga a IV-a Dolj. A fost 5-0 (2-0) pentru elevii lui Dragoș Bon, golurile fiind marcate de Fotescu, Căle, Moraru, Tănase și Fruntelată.
„A fost un meci la discreția noastră, un test util. Se cunoaște că a mai trecut o săptămână de pregătire, pentru că băieții încep să colaboreze mai bine. Am încercat în permanență să ne creăm relații de joc, am avut trasee. Mă bucură atitudinea lor și organizarea pe care au arătat-o în teren. Chiar dacă am mai ratat unele oportunități de gol, sunt mulțumit că am reușit să marcăm de cinci ori“, a declarat antrenorul filieșenilor, Dragoș Bon, pentru GdS.
CSO Filiași a început cu următorul unsprezece: Mogoșanu – Calu, Bălașa, Lupu, Orban – Bogdanovici, Obeanu – Moraru, Căle, Tănase – Fotescu. Pe parcurs au mai intrat: Iovănescu – Crușoveanu, Cimpoeru, Borhot, Istudor, Georgescu, Petcu, Fruntelată, Chircan.
Gruparea pregătită de Dragoș Bon și Laurențiu Pais vor susține al treilea test al verii mâine, de la ora 18.30, tot pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, în fața divizionarei D, Viitorul Cârcea. După acest test urmează încă două antrenamente pe plan local, apoi vineri se pleacă la Straja, într-un stagiu ce pregătire (5 – 13 august).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS