8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe Lucian Sânmărtean

Fotbal / Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe Lucian Sânmărtean

Lucian Sânmărtean va evolua pentru formația gorjeană în noul sezon
Lucian Sânmărtean va evolua pentru formația gorjeană în noul sezon

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial transferul fotbalistului Lucian Sânmărtean (37 de ani), rămas liber de contract după despărţirea de formaţia arabă Al-Ittihad. Pandurii devine astfel a şaptea formaţie din cariera lui Sânmărtean, care a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos (Grecia), Utrecht (Olanda), FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad (Arabia Saudită).
„Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară (luni – n.r.) cu preşedintele Narcis Răducan, Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca tricoul echipei Panduri”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Pandurilor.
„Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să-şi pună în practică filozofia sa ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga I, un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion”, a declarat președintele Narcis Răducan.
Sezonul trecut, Lucian Sânmărtean a evoluat în 32 de partide pentru Al-Ittihad, timp în care a marcat 10 goluri şi a oferit nouă pase decisive în toate competiţiile. Mijlocaşul a făcut parte din lotul României la Campionatul European din Franţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS