14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii îl trimit pe masorul Ungureanu la Disciplină

Craiovenii îl trimit pe masorul Ungureanu la Disciplină

Alb-albaştrii sunt decişi să îndrepte erorile din meciul cu Pandurii la antrenamentele din această săptămână (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii sunt decişi să îndrepte erorile din meciul cu Pandurii la antrenamentele din această săptămână (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu 2-1, la Severin, în fața CS Universitatea Craiova, la capătul unui joc modest, cu multe greșeli și tensionat spre final, după ce Vătăjelu a reușit să egaleze situația de pe tabela de marcaj. Alb-albaștrii au căutat să marcheze golul victoriei, dar neatenția i-a costat, iar Hora a înscris și a trimis punctele în contul gorjenilor chiar în ultimul minut de prelungiri, declanșând bucuria în tabăra gazdelor. Entuziasmul a fost atât de mare în staff-ul pandurilor, încât masorul Paul Ungureanu și-a pierdut luciditatea și le-a arătat celor de pe banca rivalilor degetele mijlocii, înjurându-i copios. Oficialii Universității și-au păstrat calmul și au „ripostat“ în felul lor, având atuul că gesturile obsecene ale pandurului fericit au fost surprinse în detaliu de camerele televiziunii care a transmis partida. Delegații Craiovei l-au reclamat ieri pe Paul Ungureanu la Comisia de Disciplină, fără să implice clubul Pandurii, neconsiderându-l vinovat de ieșirea angajatului său, și asta e dovedit cu faptul că nu au menționat incidentul în raportul de joc al arbitrului. Oficialii alb-albaștrilor solicită Comisiei să-i suspende masorului respectiv dreptul de a sta pe banca tehnică o perioadă, chiar dacă președintele gorjenilor, Narcis Răducan, și-a cerut scuze pentru întreaga scenă derulată imediat după golul de 2-1. Cazul va fi discutat în ședința de mâine a Comisiei de Disciplină.

„Leii“, din nou la treabă

Jucătorii grupării din Bănie au avut liber duminică, iar de ieri-seară și-au reluat pregătirile, în vederea susținerii partidei cu ASA Târgu Mureș, programată luni, de la ora 18.30, pe stadionul „Extensiv“, contând pentru runda a doua. Până la întâlnirea cu ardelenii, antrenorul Gigi Mulțescu și membrii staff-ului său au fixat alte șapte antrenamente, în care să regleze jocul alb-albaștrilor. Astăzi este singura zi a săptămânii cu două ședințe de pregătire, prima de la ora 10.00, a doua de la 18.00, iar începând de mâine până duminică inclusiv, Bogdan Vătăjelu și colegii săi vor asuda doar după-amiaza, de la ora 18.00.
Cu ASA Târgu Mureș ar putea debuta la CS Universitatea Craiova și ultima achiziție, brazilianul Gustavo Di Mauro Vagenin. Mijlocașul cariocas nu a avut actele în regulă pentru meciul cu Pandurii și nu a fost în lot pentru meciul de la Severin, însă conducătorii grupării alb-albastre dau asigurări că noul decar va primi cartea verde până cel târziu joi și astfel legitimarea va fi făcută în timp util. Prezența pe teren a lui Gustavo în confruntarea cu ASA este condiționată de nivelul pregării fizice, de rapiditatea cu care se adaptează la echipă și de preferințele tehnicianului Gigi Mulțescu.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu ASA

Oficialii CS Universitatea Craiova au stabilit prețul biletelor pentru partida cu ASA Târgu Mureș. Acestea pot fi achiziționate începând de astăzi, atât on line, accesând site-ul www.biletecsuc.ro, cât și de la magazinul clubului din zona English Park. La casele special amenajate de la stadionul „Extensiv”, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare duminică și luni, de la ora 10.00.
Preţurile biletelor pentru meciul CS Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureș sunt următoarele: peluză: 5 lei, tribuna 2: 10 lei, tribuna 1: 15 lei, tribuna 0: 25 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS