10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Neymar: Cristiano Ronaldo merită Balonul de Aur!

Fotbal / Neymar: Cristiano Ronaldo merită Balonul de Aur!

Neymar (în roșu și albastru) a recunoscut superioritatea lui Ronaldo
Neymar (în roșu și albastru) a recunoscut superioritatea lui Ronaldo

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Neymar (24 de ani), susţine că rivalul său de la Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, merită să primească Balonul de Aur, în ianuarie 2017, pentru a patra oară în carieră, informează Mediafax.
Neymar se alătură astfel mai multor fotbalişti, precum Paul Pogba sau Antoine Griezmann, care au afirmat că Ronaldo merită să câştige cea mai importantă distincţie fotbalistică la nivel individual. Atacantul brazilian crede că Ronaldo trebuie răsplătit pentru cele două trofee câştigate în 2016: Liga Campionilor, cu Real Madrid, şi Campionatul European din Franţa, alături de selecţionata Portugaliei.
„Este foarte aproape să câştige Balonul de Aur. Contează mult să câştigi trofee, iar el a câştigat Liga Campionilor şi Campionatul European. Este un jucător uriaş şi spun acest lucru fără să stau pe gânduri”, şi-a argumentat Neymar opţiunea, potrivit AS.
În sezonul precedent, Cristiano Ronaldo a marcat 16 goluri în Liga Campionilor, dintr-un total de 51 de goluri reuşite în 48 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Real Madrid.
La Euro 2016, Ronaldo a înscris de trei ori şi a fost prezent în toate cele 7 partide ale Portugaliei, dar s-a accidentat la începutul confruntării cu Franţa, din finala competiţiei, câştigată cu 1-0 de naţionala pregătită de Fernando Santos.
Cristiano Ronaldo are deja în palmares trei Baloane de Aur, cucerite în 2008, 2013 şi 2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS