11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraş, prezentat la Pandurii

Petre Grigoraş, prezentat la Pandurii

Petre Grigoraș (stânga) și Narcis Răducan au promis să o mențină pe Pandurii  în prim-planul fotbalului românesc
Petre Grigoraș (stânga) și Narcis Răducan au promis să o mențină pe Pandurii
în prim-planul fotbalului românesc

Antrenorul Petre Grigoraș a semnat un contract pe doi ani și a fost prezentat oficial după aproximativ două săptămâni de la „descălecarea“ la Pandurii Târgu Jiu, el pregătind echipa în Slovenia. „Grig“ va avea un staff compus din Marian Dinu – antrenor secund, Dan Moţei – antrenor cu portarii şi Ciprian Prună – preparator fizic.
„Am deosebita plăcere să prezint noul antrenor, pe Petre Grigoraș. Este adevărat că s-a prezentat singur, în stilul caracteristic, în meciurile amicale, cu o victorie de răsunet în fața Stelei Roșii Belgrad. Chiar dacă a fost un test a fost important pentru atmosfera din cadrul lotului, pentru că știm foarte bine că am traversat o perioadă agitată. Aș vrea să-i mulțumesc și fostului antrenor, Edi Iordănescu, pentru ce a făcut în ultimul an și jumătate pentru acest club. Lucrurile bune sunt convins că le va continua Petre Grigoraș. Noul tehnician își va pune cu siguranță amprenta pe rezultatele echipei și pe modul de lucru. Petre Grigoraș a semnat pe doi ani cu Pandurii Târgu Jiu și sper să prelungim la nesfârșit această colaborare, pentru că știu că iubește Gorjul și este foarte apreciat aici. El s-a acomodat rapid la echipă și asta s-a văzut. Ne așteaptă un an greu și sunt convins că dânsul are capacitatea să scoată maximum din jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Nu mai avem la dispoziție nici măcar bugetul de anul trecut, am redus și fondul de salarii cu 25%, dar încercăm să ne adaptăm situației în care ne aflăm fără să ne plângem. Ne dorim să menținem un nivel bun și să fim ca și anul trecut o echipă respectabilă în prima ligă“, a declarat președintele gorjenilor, Narcis Răducan, în cadrul unei conferințe de presă.

„Mă bucur că m-am reîntors“

La rândul său, Petre Grigoraș s-a arătat încântat de revenirea la Târgu Jiu și crede că poate obține cu Pandurii rezultate bune.
„Mă bucur că m-am reîntors şi chiar dacă ştiam că va fi o situaţie mai delicată, sper să fie o perioadă destul de scurtă, să ne revenim financiar şi să intrăm pe un făgaş normal. Sunt convins că pot să fac ceea ce mi-am propus şi ceea ce îşi doreşte şi clubul. Anul trecut au fost câţiva jucători extrem de importanţi aici, care au ajutat echipa să ajungă unde a ajuns: Săpunaru, Ropotan, Antal, Răduţ… Foarte greu publicul acceptă o coborâre de la un anumit nivel sau o echipă care se luptă la retrogradare. E normal ca noi şi conducerea să ne gândim să aducem jucători experimentaţi, mai ales ţinând cont de faptul că joci în Europa League. Pot să fie şi mai tineri, important e să se adapteze şi să ne ajute“, a spus Grigoraş, care își mai dorește un fundaș la echipă.
„Grig“ s-a arătat mulțumit și de randamentul tinerilor promovați de la formația secundă a clubului: „Vor rămâne cinci, șase în lot. Unii dintre ei mai au de lucrat şi e mai bine să joace la un nivel mai jos. Alții au demonstrat că merită să le dau încredere şi chiar sunt unele certitudini, mă refer la Pârcălabu, Trifu, Piţian, Mărgărit. Sunt jucători care au rămas în lotul primei echipe şi sunt convins că nu se va cunoaşte foarte mult diferenţa dintre jucătorii tineri şi cei titulari. Mi se par soluţii viabile şi cred că vor da satisfacţie“, a punctat Grigoraș.
Preşedintele Narcis Răducan a mai anunţat că mijlocaşul Andrei Piţian a semnat un contract pentru doi ani cu Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS