12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Calancea și Rambe au semnat cu CS Universitatea Craiova

Fotbal / Calancea și Rambe au semnat cu CS Universitatea Craiova

Calancea este, oficial, jucătorul Craiovei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Calancea este, oficial, jucătorul Craiovei (foto: Alexandru Vîrtosu)

Oficialii CS Universitatea Craiova au obținut astăzi semnăturile jucătorilor Nicolae Calancea și Ramilton Jorge Santos do Rosário, cunoscut drept Rambe.
Calancea (29 de ani) este portarul titular al naționalei Moldovei, pentru care a evoluat în 18 partide. El a început cariera la Zimbru Chișinău, fiind căpitan timp de șase campionate. A mai jucat la formațiile KS Samara, Ceahlăul Piatra Neamț și FC Voluntari.

Rambe (stânga) a semnat contractul cu CS Universitatea (foto: Alexandru Vîrtosu)
Rambe (stânga) a semnat contractul cu CS Universitatea (foto: Alexandru Vîrtosu)

La rândul său, atacantul Rambe a cochetat cu reprezentativa Capului Verde din 2011, a evoluat de-a lungul carierei la formațiile Macedo Cavaleiros, Pinhalnovense, Belenenses, Braga, Vitoria Setubal și Farense. Are peste 80 de jocuri în liga secundă din Portugalia, unde a marcat de 23 de ori.
Conducerea grupării din Bănie a anunțat totodată că începând de luni, 18 iulie 2016, vor fi puse spre vânzare abonamentele pentru întreaga stagiune 2016-2017 a Ligii I Orange. Achiziționarea acestora poate fi făcută online, de pe http://www.biletecsuc.ro/, sau de la magazinul oficial al clubului situat în zona English Park.

_DSC0189

„CS Universitatea Craiova menține politica de ticketing din sezonul trecut la abonamentele Standard. Totodată, clubul nostru oferă și în acest an competițional discounturi la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corporate, unele dintre ele de până la 50%. Abonamentele sunt valabile de-a lungul întregului sezon competițional, incluzând partidele din campionatul regulat, precum și cele din play-off. Pe baza abonamentului achiziționat la începutul stagiunii se intră la toate partidele de pe teren propriu ale alb-albaștrilor, inclusiv la meciurile din Cupa României și Cupa Ligii”, se arată într-un comunicat postat pe csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS