17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii au trecut pe la medici (galerie foto)

Filieșenii au trecut pe la medici (galerie foto)

_DSC0026 net

Jucătorii formației CSO Filiași s-au trezit ieri foarte de dimineață și s-au prezentat la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde au susținut testele în vederea obținerii vizei medicale pentru noul sezon competițional din Liga a III-a. Delegația condusă de președintele Florin Spânu și antrenorii Dragoș Bon și Laurențiu Pais a numărat 21 de fotbaliști, fiind vorba despre: portari: Victor Lascu, Claudiu Iovănescu, Sorin Mogoșanu; jucători de câmp: Aurel Lupu, Cosmin Neacșu, Răzvan Istudor, Marius Duriță, Alex Obeanu, Radu Moraru, Mario Tănase, Alin Pârvuică, Florin Cimpoeru, Florin Petcu, Cosmin Fruntelată, Vlad Georgescu, Robert Căle, Marius Sandu, Rodeanu Cârpici, Vlăduț Onică, Irinel Chircan, Fabian Crușoveanu. Au absentat motivat Frank Orban și Bogdan Dragomir, cei doi urmând să treacă pe la medici în zilele următoare.
„Sperăm să trecem cu bine toți peste aceste teste medicale. Pregătirea o reluăm vineri și vom trage tare, pentru că ne dorim să începem bine noul sezon. Cu siguranță va fi un campionat mai greu, pentru că multe echipe s-au întărit și încă nu știm în ce serie o să picăm. Dacă jucăm pe partea cu Bucureștiul o să avem parte de un fotbal cu mai multă calitate“, a declarat fundașul Nicușor Neacșu, pentru GdS.
„Este un nou început pentru noi și sperăm să fie de bun augur. Ne-am propus un obiectiv mai îndrăzneț, o clasare în primele șase echipe, și sperăm să-l realizăm. Sunt câțiva jucători noi la echipă și prin venirea lor echipa trebuie să crească valoric“, a spus căpitanul Aurel Lupu (foto), pentru GdS.

Bon: Mi-aș dori o serie cu deplasări cât mai scurte

Antrenorul principal al CSO Filiași, Dragoș Bon, a punctat că își dorește formarea unei echipe competitive și o clasare bună la final, sperând ca la repartizare să pice într-o serie cu deplasări scurte.

Dragoș Bon (foto, în dreapta) e hotărât să facă o echipă competitivă la Filiași
Dragoș Bon (foto, în dreapta) e hotărât să facă o echipă competitivă la Filiași

„Am ales să demarăm cu vizita medicală, pentru că așa este normal, să vedem în ce stadiu suntem din punct de vedere fizic. Vineri dimineață va avea loc primul antrenament, iar până pe 1 august ne vom pregăti pe plan local. După aceea vom pleca într-un cantonament montan, dar nu am stabilit încă datele acestui stagiu. Avem câteva nume noi la echipă și vor mai veni și alți fotbaliști, pentru că încercăm să creăm un lot competitiv, care să fie în fruntea seriei în care ne vom afla. Obiectivul îl vom stabili după ce vom finaliza lotul, dar e clar că țintim să fim în primele locuri. Îmi doresc un lot echilibrat atât valoric, cât și numeric, de 21, 22 de jucători. Întotdeauna voi miza pe tineri, pentru că la ligile inferioare trebuie să dăm credit tinerilor, cu un plus de doi sau trei fotbaliști cu experiență. Numai așa putem să revigorăm fotbalul românesc, promovând tinerii. Mi-aș dori o serie cu deplasări cât mai scurte. Este foarte greu să faci o deplasare lungă în ziua meciului și apoi să practici un fotbal frumos și eficient“, a subliniat Dragoș Bon, pentru GdS.

Spânu: Avem gânduri mărețe pentru noul sezon

Președintele doljenilor, Florin Spânu (foto), a dezvăluit pentru GdS numele jucătorilor doriți să completeze lotul.

_DSC0033
„Avem gânduri mărețe pentru noul sezon. Noi și conducerea orașului Filiași, prin domnul primar Gheorghe Ilie Costeluș, am decis să formăm o echipă bună și să facem o figură foarte frumoasă, obiectivul fiind locurile 1-6. Au venit câțiva jucători noi, au semnat portarul Mogoșanu, Dragomir și Robert Căle, și avem în vedere și trei juniori născuți în 1998. În perioada următoare o să completăm lotul și cu jucători cu mare experiență. Îmi doresc mult să mai aduc un mijlocaș central și doi atacanți. Suntem în discuții cu Daniel Bălașa și Alex Fotescu, în principiu ne-am înțeles, dar mai durează puțin până se finalizează cu semnarea contractului. De plecări nu putem vorbi, pentru că lotul nostru din campionatul trecut a fost foarte restrâns, tot returul s-a jucat cu 16 jucători“, a explicat Florin Spânu.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0005

_DSC0008

_DSC0010

_DSC0012

_DSC0016

_DSC0020

_DSC0023

_DSC0037

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS