Fotbal / Pandurii a remizat și cu Dinamo Zagreb

ECHIPA-3

După remiza „albă” cu NK Osijek, Pandurii Târgu a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1, și cu Dinamo Zagreb, acesta fiind cel de-al doilea test susținut de formația olteană în cadrul cantonamentului din Slovenia, de la Maribor. Golurile amicalului disputat sâmbătă seară au fost marcate de Filip Mrzljak (38), pentru gorjeni, respectiv Georgievski Gojak (90), pentru campioana Croației. Ca o paranteză, pandurul Filip Mrjlak, născut la Zagreb, a înscris împotriva echipei la care şi-a început cariera, el făcând junioratul la Dinamo Zagreb, club pentru care a evoluat în sezonul 2011-2012.

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Bunoza, Vasiljevic, Acsinte – Răuţă, Mrzljak, Munteanu – Trifu, Nistor, Hora. Au mai jucat: Lazar – Negrilă, Pițian, Buleică, Pleaşcă, Grecu, Voiculeţ, Ionut David, Dănăricu, Pârcalabu, Predescu, Mărgărit.

Dinamo: Ježina – Stojanović, Benkovic, Sigali, Măţel – Machado, Antolic – Fernandes, Andrijašević, Hodzic – Henriquez. Au mai jucat: Semper – Soldo, Karimi, Jonas, Šovšić, Georgievski, Olmo, Radonjic.

Următorul amical al gorjenilor va avea loc marți, oponentă fiindu-le campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad.

De menționat faptul că portarul Răzvan Stanca a prelungit contractul cu Pandurii Târgu Jiu pentru încă un an.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 septembrie 2016

Gorj: Marin Condescu, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Olt

Preşedintele de onoare al Federaţiei Naţionale Mine Energie(FNME), Marin Condescu, trebuie să se prezinte la Tribunalul Olt, unde este judecat pentru mai multe infracţiuni care ar fi fost comise în perioada în care a condus Clubul de fotbal ...

Sumarul ediției de duminică, 3 iulie 2016

Top