5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Băluță promite mai multă eficiență

Fotbal / Băluță promite mai multă eficiență

Alexandru Băluță speră să marcheze mai mult în noul sezon (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alexandru Băluță speră să marcheze mai mult în noul sezon (foto: Alexandru Vîrtosu)

Mijlocașul echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță, asudă din greu la antrenamente, pentru că vrea să se revanșeze în fața suporterilor pentru sezonul trecut, încheiat dezamăgitor.
„Domnul Mulțescu a venit cu un alt tip de antrenamente, bazate mai mult pe jocul ofensiv, pe distanțe scurte, sprinturi, pe forță și viteză, ceea ce nouă ne-a lipsit în campionatul trecut. Ne avantajează acest stil, pentru că vom juca direct pe poartă. Noi trebuie să jucăm mult mai ofensiv decât am făcut-o sezonul trecut, deoarece ne-au lipsit golurile. Acum ne-am învățat să facem un pressing mult mai agresiv, de sus, care ne va ajuta foarte mult. Eu trebuie să continui pe aceeași linie, să fiu la fel de serios, să dau totul pentru echipă. Trebuie să uit ce a fost, începem un nou sezon și sper să am un aport important în jocul echipei. Concurența este bine-venită, toți trebuie să fim pregătiți pentru că nu se știe cine va intra în teren. Trebuie să fim pregătiți și să dăm totul atunci când este nevoie de noi”, a spus Alexandru Băluță, pentru site-ul oficial al grupării din Bănie.
Băluță se așteaptă la o partidă grea cu Zenit Sankt Petersburg, amical care va avea loc astăzi, de la ora 19.00: „Mă bucur că s-au stabilit doar meciuri de acest gen, cu adversari tari, cu nume în Europa. Noi avem numai de câștigat de pe urma acestor partide. Sper să facem un joc bun, așa cum am reușit și cu Salzburg. Să ne facem antrenamentul, să alergăm mult și să punem în practică tot ceea ce am învățat la ședințele de pregătire”.
Alex Băluță are așteptări mari în privința noului sezon competițional: „Așteptările mele sunt foarte mari, deoarece ne simțim datori față de suporterii Craiovei. Trebuie să promitem mai puțin și să vorbim mai mult pe teren. Să dăm maximum pentru că CS Universitatea merită să fie pe un loc de Europa”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS