6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVirusul Zika a băgat-o în sperieți pe Simona Halep

Virusul Zika a băgat-o în sperieți pe Simona Halep

Simona Halep ia în calcul să renunţe la participarea la Jocurile Olimpice din această vară. Sportiva din Constanţa este îngrijorată de virusul Zika şi se gândeşte serios să nu se prezinte la competiţia din Brazilia. „Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mai mulţi medici despre Zika şi voi mai vorbi cu medicii despre acest subiect după ce se încheie Wimbledon-ul. Am aflat că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul acesta se poate activa atunci când rămâi însărcinată. Sunt extrem de îngrijorată. Vreau să merg la Rio, dar mai întâi trebuie să mă asigur că totul este în regulă acolo şi că nu voi avea probleme. Sănătatea mea este cea mai importantă, virusul este periculos pentru femei, mai mulţi sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Deocamdată nu pot spune nimic, este o dilemă reală pentru mine pentru că în joc este sănătatea mea. Mă voi hotărî dacă merg la Jocurile Olimpice după Wimbledon“, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat agenţiei Reuters.
Jocurile Olimpice de la Rio se vor desfăşura în perioada 5-21 august. Simona Halep se află în cursă cu Cristina Neagu pentru a se stabili cine va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice.
Simona Halep (5 WTA) a debutat luni la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon. Constănțeanca a trecut fără emoţii de Anna Schmiedlova (Slovacia, 40 WTA), scor 6-4, 6-1, iar în turul doi o va întâlni mâine pe italianca Francesca Schiavone (locul 111 WTA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS