8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurnee la Bistrița și Craiova pentru handbaliste

Turnee la Bistrița și Craiova pentru handbaliste

Echipa feminină de handbal SCM Craiova își va relua pregătirea pe 11 iulie, iar antrenorul Bogdan Burcea a creionat deja programul meciurilor amicale. Astfel, într-o nouă componență, formația din Bănie va participa la două turnee de verificare, după cum a anunțat site-ul oficial al clubului. Pe 12 și 13 august, oltencele vor participa la un turneu găzduit de nou-promovata CSM Bistrița, acolo unde vor mai veni U Cluj și HC Zalău. Sistemul de desfășurare va fi „fiecare cu fiecare“, echipele susținând câte trei partide. O săptămână mai târziu, SCM va fi chiar ea gazda unui turneu, la care vor mai participa HCM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Brăila și Danubius Galați.
Deocamdată, nu se știe dacă se va mai organiza acel turneu internațional puternic, la împlinirea a zece ani de existență a clubului. Oficialii craioveni au trimis invitații în acest sens, iar acum așteaptă răspunsul.
Până în prezent, echipa feminină de handbal SCM Craiova a anunțat șapte achiziții: portarul Iulia Dumanska, Valentina Ardean Elisei (ambele de la HCM Baia Mare), Cristina Zamfir (Corona Brașov), Zeljka Nikolic (Ringkobing), Jelena Markovic (Achenheim), Jelena Trifunovic (Zagnos SK), Yaroslava Burlachenko (Ardesen). Noul sezon din Liga Națională de handbal feminin va începe pe 11 septembrie, mai târziu decât în anii trecuți, din cauza disputării Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, acolo unde participă și naționala României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS