24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVătăjelu: Vom fi o echipă ofensivă

Vătăjelu: Vom fi o echipă ofensivă

Bogdan Vătăjelu, fundașul stânga al echipei CS Universitatea Craiova, le-a promis suporterilor că în sezonul următor vor vedea o echipă a Craiovei ofensivă, care va marca mai mult. „Și sezonul trecut am fost o echipă mai ofensivă față de acum două campionate. Fiecare jucător își dorește mai mult să atace decât să se apere. Vom fi o echipă ofensivă, vom face lucrurile pe care ni le cere nea Gigi Mulțescu, implicit vom juca mai mult în față și, cu siguranță, vom marca mai mult. Sunt antrenamente diferite față de ceea ce făceam înainte, atât fizic, cât și tactic. Nea Gigi și noul staff au venit cu un bagaj mare de cunoștințe, noi trebuie să le acumulăm pentru a progresa“, a spus Vătăjelu într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei. Vătăjelu crede că atuurile formației CSU în campionatul următor sunt tinerețea și dorința de afirmare ale jucătorilor din lot, spunând că coechipieri mai tineri, precum Vlad și Vlădoiu, pot face față în prima ligă.
Inclus de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în echipa sezonului 2015-2016, Bogdan Vătăjelu nu a prins lotul pentru Euro. Fundașul de 23 de ani a mărturisit că a fost surprins de alegerea selecţionerului Anghel Iordănescu, de a-l folosi pe Alexandru Măţel pe postul de fundaş stânga, în meciul pierdut în faţa Albaniei, scor 0-1, la Euro. „Când am văzut că va juca Măţel fundaş stânga, în condiţiile în care şi Răzvan Raţ, şi Steliano Filip erau în lot, chiar m-am mirat puţin“, a mai spus Vătăjelu, citat de site-ul oficial csuc.ro.
Bogdan Vătăjelu a fost chemat de mai multe ori la echipa naţională, însă a jucat doar două meciuri, ambele amicale, cu Bulgaria, scor 0-0, respectiv în faţa Moldovei, partidă câştigată de reprezentativa României cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS