17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Mulţescu a debutat cu o înfrângere pe banca CSU

Gigi Mulţescu a debutat cu o înfrângere pe banca CSU

Alb-albaştrii n-au convins în primul test (foto: csuc.ro)
Alb-albaştrii n-au convins în primul test (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a fost învinsă ieri, scor 1-2, de formaţia albaneză Teuta Durras, acesta fiind primul joc amical susţinut de echipa lui Gigi Mulţescu în cadrul stagiului de pregătire din Austria. Gruparea alb-albastră a primit golurile în minutele 20 şi 37 şi a răspuns prin Alin Manea cu o execuţie frumoasă, un şut cu exteriorul din marginea careului ce s-a oprit în colţul lung (’86).

Antrenorul Craiovei, Gigi Mulţescu, aflat la primul joc la cârma Craiovei a utilizat următorii jucători: Popescu (’75 Vlad) – Briceag (’59, Vlădoiu), Dumitraş (’66, Kay), Popov (’55, Hreniuc), Vătăjelu (’72, R. Bogdan) – Mateiu (’46, Ciocoteală) – Petre (’46, Screciu), Manea (’46, Jurj), Băluţă (’71, Manea) – Ivan, Măzărache (’68, Petre).

„Suntem într-o perioadă de acumulări, iar acesta este primul nostru joc. Avem doar zece zile de pregătire, iar în opinia mea, în această partidă câştigurile au primat în faţa nerealizărilor. Mi-a plăcut repriza a doua, echipa a funcţionat mai bine, a adus mai repede mingea în faţa porţii. Am avut şi un gol şi mai multe ocazii. În repriza secundă toată lumea a fost conectată la dinamica jocului. A fost un flux bun de acţiuni. Sigur, nu mă mulţumeşte rezultatul, încă sunt multe lucruri de pus la punct. Ne-au lipsit o parte dintre jucătorii experimentaţi, pe care nu am dorit să-i expunem inutil la riscuri, întrucât nu sunt recuperaţi total. Drept urmare am mizat pe copii crescuţi la Centrul de juniori al Universităţii, fapt pozitiv pentru viitorul Craiovei fotbalistice. Una peste alta, zic că a fost un test bun, elocvent pentru a vedea unde ne situăm, un antrenament bun şi, în acelaşi timp, a fost un joc care ne-a edificat în privinţa unor jucători, drept urmare vom trage concluziile în privinţa completării lotului”, a declarat „principalul” Craiovei, Gigi Mulţescu.

Următoarea partidă amicală pe care o vor susţine alb-albaştrii în Austria este programată duminică, contra formaţiei Red Bull Salzburg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS