10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii de la CS Juniors cred într-un rezultat bun la Mangalia

Jucătorii de la CS Juniors cred într-un rezultat bun la Mangalia

Juniors (1)

Echipa de baschet CS Juniors Craiova va avea parte de o perioadă plină de evenimente, urmând să participe în intervalul 26 iunie – 2 iulie la Campionatul Naţional de BabyBaschet găzduit de Mangalia. Întrecerea se adresează copiilor născuţi în 2006, iar la start se regăsesc „doar“ 101 echipe din întreaga ţară. În ciuda acestui fapt, provocarea sună foarte bine pentru antrenoarea Ana Maria Szucs, care este convinsă că puştii săi se vor ridica la nivelul aşteptărilor şi vor obţine rezultate frumoase, aşa cum s-a întâmplat din 2013, de când participă la această competiţie.
„Echipa cu care vom participa anul acesta la campionatul naţional este formată din copii care au experienţa mai multor competiţii şi campionate, dar şi din cei care ni s-au alăturat anul acesta, dar au evoluat şi s-au dezvoltat foarte frumos. Cu toţii iubesc baschetul, s-au pregătit şi au muncit mult pentru acest campionat. Avem mare încredere în ei şi sperăm să ne întoarcem cu un rezultat cât mai bun“, a declarat antrenoarea CS Juniors Craiova, Ana Maria Szucs, pentru GdS.
„Eu şi colegii mei suntem pregătiţi pentru acest campionat, ne-am antrenat în mod deosebit pentru el şi vom da totul pentru a câştiga fiecare meci“, a spus Daria Dobeanu, componenta echipei de babybaschet Juniors Craiova.
Lotul care va face deplasarea la Mangalia îi cuprinde pe următorii: Daria Dobeanu, Teodora Stoian, Ştefan Lepădat, Alexandru Ionilă, Alexandru Isac, Luca Momea, Rareş Păsat, Vlad Stănculescu, Robert Zamfir, Lucian Negoescu, David Gagiu.

Implicare totală şi în volei

De menţionat că Juniors Craiova, în parteneriat cu Colegiul Național „Nicolae Titulescu“, a alcătuit şi o formaţie de volei masculin, care va evolua în Campionatul Naţional, Divizia A2, sezonul 2016-2017, sub denumirea CNNT – Juniors Craiova. Noua grupare îşi va disputa meciurile de pe teren propriu în sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu“, iar obiectivul este de a creşte voleibalişti tineri şi talentaţi care să facă pasul spre prima echipă a Craiovei.
Juniorii de la CNNT Craiova au cucerit în 2016 titlul naţional la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (ONSS) şi au devenit vicecampioni naţionali după ce au pierdut finala Campionatului Naţional de Juniori, organizat de Federaţia Română de Volei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS