6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism: ANAD i-a ridicat suspendarea provizorie craiovencei Claudia Ștef

Atletism: ANAD i-a ridicat suspendarea provizorie craiovencei Claudia Ștef

 

Claudia Ștef
Claudia Ștef

Atleta craioveană Claudia Ștef, a anunțat în urmă cu câteva minute că a primit decizia oficială de revocare a suspendării provizorie impusă în urma testului pozitiv cu Meldonium.
Claudia Ștef, sportivă legitimată la CSM Craiova, este calificată la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în proba de 20 de kilometri marș.

„Ridicarea suspendării provizorie, este tot provizorie, până la terminarea cercetărilor făcute de către WADA, asupra timpului de eliminare din organism a substanței, rezultat ce sunt convinsă că-mi va fi favorabil. Doresc să mulțumesc tuturor acelora care mi-au acordat prezumția de nevinovăție și mi-au trimis mesaje de încurajare, în cea mai grea perioadă pe care am trăit-o! Vreau să menționez clar și fără echivoc, pentru toți aceia care își dau cu părerea despre toate și orice, că nu mă consider vinovată și orice comentarii ar face nu mă interesează.  Acest medicament, ca oricare altul pe care l-am folosit, atunci când l-am luat ultima dată, nu era un medicament interzis. Inepția pe care o spun unii „deștepți”, cum că „dacă se dopează toată lumea, de ce să nu o fac și eu?” nu să în picioare, dintr-un singur motiv: nu iei un medicament care nu este interzis cu dorința ascunsă de a te dopa! Majoritatea sportivilor înghit medicamente (susținătoare de efort) de tot felul, asigurându-se în același timp că nu sunt interzise. Dar, cum sunt o persoană care m-am asumat întotdeauna greșelile, îmi asum și această greșeală, anume că am citit mult prea târziu, în luna decembrie, lista interzisă pentru 2016, moment în care am și renunțat la medicament, dar, dat fiind faptul că se elimină foarte greu, a dus la rezultatul pozitiv din luna aprilie. Vă mulțumesc încă o dată pentru susținere, sunt foarte mândră de cariera mea sportivă, cu bune și rele, și vreau să vă asigur că întotdeauna am concurat în spiritul fair-play””, a spus Claudia Ștef pe pagina sa de pe un site de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS