5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Rafael Nadal nu va juca contra României la Cluj

Tenis: Rafael Nadal nu va juca contra României la Cluj

Nu mai puţin de 7.000 de oameni şi-au cumpărat bilete la partida România – Spania din Cupa Davis, dar cei mai mulţi vor fi dezamăgiţi la aflarea veştii că starul spaniol Rafael Nadal (4 ATP) nu îşi va face apariţia în Sala Polivalentă din Cluj, în perioada 15-17 iulie. Anunţul a fost făcut de Toni Nadal, unchiul şi antrenorul lui Rafa, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Mallorca.
Rafael Nadal care şi-a anunţat retragerea şi de la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, ce debutează pe 27 iunie, nu mai joacă nici în Cupa Davis contra României, din cauza accidentării pe care a suferit-o la încheietură. ”Recuperarea lui Rafa decurge normal, iar în două săptămâni va relua antrenamentele. Nu va juca în meciul de Cupa Davis cu România, planul nostru fiind să mergem la Toronto, turneu care ar reprezenta un antrenament bun pentru JO de la Rio”, a spus Toni Nadal, unchiul şi antrenorul jucătorului.
Interesant este că Nadal avea nevoie de o selecţie în Cupa Davis pentru a-şi îndeplini criteriul olimpic, dar cel mai probabil echipa lui Rafa se bazează pe o derogare pe care oficialii Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) ar putea să i-o acorde lui Nadal în urma unu apel, având în vedere ghinionul suferit de iberic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS