10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii de la CSU au trecut testele medicale

Jucătorii de la CSU au trecut testele medicale

ivan vizita medicala

Ieri-dimineață, 20 de jucători de la CS Universitatea Craiova au efectuat vizita medicală pentru noul sezon la Policlinica Sportivă din Bănie. Aceștia sunt Bancu, Băluță, Burlacu, Ciocoteală, Dumitraș, Hergheligiu, Ivan (foto), Petre, Mateiu, Măzărache, L. Popescu, Popov, Straton, Vătăjelu, A. Vlad, Surugiu, Vlădoiu, Manea, Screciu și Hreniuc, acesta din urmă fiind sărbătoritul zilei. Fundașul de la CSU a împlinit ieri 19 ani.
Jucătorii craioveni abordează cu optimism perioada de pregătire și speră că la sfârșitul sezonului următor se vor afla pe un loc fruntaș în Liga I.
Alexandru Băluță a venit cu forțe proaspete din vacanță. El nu a mai lucrat cu Mulțescu, dar a auzit de la colegi numai cuvinte frumoase despre noul antrenor. „Nu l-am cunoscut încă pe domnul Mulțescu, dar am vorbit cu colegii mei care au mai lucrat cu dânsul și mi-au transmis că este un antrenor foarte bun, cu multă experiență. Acum începem de la zero, iar cu ajutorul domnului Mulțescu și a noului staff îmi doresc să reușim mai mult față de campionatul precedent. Ne așteaptă un sezon foarte greu, dar trebuie să ne pregătim din ce în ce mai bine, să fim mai atenți și mai concentrați, și sunt convins că vom termina campionatul mai sus. În perioada de pregătire vom întâlni Zenit, un nume în fotbalul european. Va trebui să fim relaxați, să jucăm cu entuziasm, pentru că nu avem decât de câștigat din astfel de partide“, a menționat Băluță.

Briceag: Îmi doresc să joc cât mai mult

Marius Briceag a revenit la CS Universitatea, după ce i-a expirat împrumutul la FC Voluntari. La formația ilfoveană, fundașul de 24 de ani a lucrat cu actualul antrenor de la Craiova, Gigi Mulțescu. „Am mai lucrat cu domnul Mulțescu la Voluntari, este un antrenor foarte bun și sunt convins că va face treabă la CS Universitatea. Îmi doresc să joc cât mai mult, dar acest lucru depinde numai de mine, de comportarea mea la antrenamente. Am lipsit de pe teren în ultima perioadă din cauza unei răceli. Acum sunt bine, sunt pregătit și motivat. Îmi doresc să emitem pretenții pentru locurile din fruntea clasamentului“, a spus Briceag.
În următoarele zile se vor alătura lotului alb-albastru și ceilalți jucători străini legitimați la CS Universitatea.

Portarul Calancea, în probe

În această perioadă se află în probe la CS Universitatea portarul Nicolae Calancea. Născut la Chișnău, Calancea a evoluat în partea a doua a sezonului trecut pentru FC Voluntari. Calancea are 29 de ani și a mai jucat în trecut la Ceahlăul Piatra Neamț și Zimbru Chișnău. Alb-albaștrii vor continua pregătirile pe plan local până la finalul săptămânii, urmând ca luni să înceapă cantonamentul în Austria. Două dintre amicale au fost deja stabilite: pe 26 iunie cu Red Bull Salzburg, campioana Austriei, iar pe 30 iunie cu Zenit Sankt Petersburg, echipă care a încheiat pe podium campionatul rus și care a fost preluată în această vară de Mircea Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS