13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii îşi testează forţele cu Zenit

Alb-albaştrii îşi testează forţele cu Zenit

Alb-albaştrii vor susţine meciuri amicale importante înainte să înceapă campionatul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii vor susţine meciuri amicale importante înainte să înceapă campionatul (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia CS Universitatea Craiova a aflat o parte din adversarii pe care îi va întâlni în cadrul cantonamentului din Austria, ce va avea loc în intervalul 20 iunie – 8 iulie. Alb-albaştrii vor susţine pe 30 iunie un joc amical în compania noii echipe a lui Mircea Lucescu, bun prieten cu „principalul“ Craiovei, Gigi Mulţescu, fiind vorba despre Zenit Sankt Petersburg. CSU va mai juca în Austria patru amicale: pe 26 iunie cu Red Bull Salzburg, apoi cu o echipă din Iran, cu una din Albania, iar pentru ultimul joc, 6 iulie, se doreşte un adversar de calibru. Formaţia alb-albastră va reveni pe 8 iulie în Bănie, iar până la începerea noul sezon (24 iulie) va mai disputa o partidă de verificare.
Până atunci, Andrei Ivan şi colegii săi vor efectua în această dimineaţă vizita medicală, întâlnirea cu medicii de la Policlinica pentru Sportivi din Craiova fiind programată de la ora 7.30.

Rotariu nu mai vine la CSU

Anunţat în urmă cu aproximativ două săptămâni ca fiind unul dintre secunzii CS Universitatea Craiova şi director tehnic al Centrului de copii şi juniori, Iosif Rotariu nu va mai ajunge în Bănie. Surse din cadrul clubului alb-albastru susţin că fostul internaţional ar fi decis să decline în cele din urmă oferta venită din partea prietenului său, finanţatorul Mihai Rotaru, astfel că oficialii olteni sunt în căutarea unui om care să coordoneze partea tehnică a pepinierei. O primă opţiune rămâne Ciprian Urican, care este sub contract, dar care are oferte din primele două eşaloane ale ţării de a prelua echipe de seniori. În cazul în care acesta va pleca, conducerea CS Universitatea are la îndemână două variante: Nicolae Zamfir şi Marian Bondrea, ambii liberi de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS