10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: CS Universitatea Craiova s-a reunit astăzi

Fotbal: CS Universitatea Craiova s-a reunit astăzi

Jucătorii au efectuat primul antrenament sub comanda lui Gigi Mulțescu
Jucătorii au efectuat primul antrenament sub comanda lui Gigi Mulțescu

Jucătorii echipei de fotbal CS Universitatea Craiova și-au reluat în această după-amiază, la stadionul Extensiv, pregătirea pentru sezonul 2016-2017.

La strigarea noului corp de antrenori, format din Gigi Mulțescu, Daniel Timofte, Cătălin Mulțescu, Ion Colonel și Cornel Blejan, au răspuns: Popescu, Vlad, Popov, Vătăjelu, Dumitraș, Bancu, Mateiu, Hergheligiu, Ivan, Măzărache, Manea, Ciocoteală, Petre, R. Bogdan, Screciu, Hreniuc, Vlădoiu, Sima, Burlacu, Surugiu, Cârlig. Ceilalți jucători aflați sub contract cu Universitatea vor sosi în Bănie în zilele următoare, după cum a informat clubul oltean pe site-ul oficial.

Președintele Marcel Popescu a anunțat că echipa va fi întărită pentru a avea forța să se bată la vârful clasamentului. „Vor veni cinci-șase jucători pe parcurs, încercăm să-i aducem până vom pleca în Austria. Vom aduce jucători de echipă, pentru că la Universitatea primează grupul. Vestiarul trebuie să fie mai liniștit, mai concentrat pe performanță, mai dornic de glorie. Îmi doresc să redevenim o forță în Europa, să facem din nou celebru stadionul „Ion Oblemenco“ prin musafirii care vor veni în meciurile oficiale”, a spus Marcel Popescu.

Gigi Mulțescu: „Am găsit la reunire mulți jucători tineri, este bine pentru că viitorul Universității trebuie construit cu juniori din Oltenia.  Am o mare foame de un titlu de campion, a trecut mult timp de când nu l-am mai câștigat. Dintre jucători am lucrat doar cu Dumitraș. Eu sunt șeful lor, dar îi respect și vom colabora bine împreună. Ei trebuie să se culce și să se trezească cu ideea de a face performanță. Vor veni și jucători noi, vrem să transferăm un portar bun, care să știe românește pentru a coordona apărarea. Nu pot da nume acum, toate la timpul lor“.

Andrei Ivan: „Abia aștept să-l cunosc pe noul antrenor și sper ca împreună să avem un sezon foarte bun. Am fost supărtat o zi-două pentru că nu am fost convocat la națională, dar mi-a trecut. Sper ca în acest sezon să ne batem acolo sus, pentru titlu, să jucăm în Europa League sau în Champions League. Dacă se va ivi vreo oportunitate de transfer, în care și clubul să aibă avantaj, mi-aș dori să joc în campionatul italian“.

Bogdan Vătăjelu: „A fost o vacanță destul de scurtă, în care am încercat să ne detașăm de dezamăgirea din sezonul trecut. Sper ca noul antrenor să vină cu metode care să ne ajute să progresăm, atât ca individualități, cât, în special, ca echipă. Anul trecut am ratat pe rând obiectivele, acum sperăm să fie mai bine și să prindem play-off-ul. Ne dorim să vină și jucători noi, pentru a ne ajuta. Concurența este benefică, am vorbit cu Marius Briceag și spunea că o sa ajungă și el în următoarele zile“.

IMG_3793

IMG_3788

IMG_3799

 

IMG_3803

IMG_3811

IMG_3797

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS