11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Mulţescu, la ora promisiunilor

Gigi Mulţescu, la ora promisiunilor

Gigi Mulţescu are gânduri mari cu CS Universitatea Craiova (foto: fanatik.ro)
Gigi Mulţescu are gânduri mari cu CS Universitatea Craiova (foto: fanatik.ro)

Noul antrenor al CS Universitatea Craiova, Gheorghe Mulţescu, nu a mai aşteptat conferinţa de prezentare şi a vorbit ieri seară, la Digi Sport, despre proiectul său din Bănie. Cel poreclit „SMURD” a folosit cuvinte mari când a venit vorba despre obiective, menţionând „câştigarea unui trofeu, Cupa României sau Cupa Ligii, şi primele trei locuri în clasament”.

„Sunt nişte condiţii pe care noi le-am acceptat, pentru că stimulează performanţa. Salariile sunt la limita normalului pentru România, dar există bonusuri de performanţă. E mai mult de 10.000 de euro pentru mine şi tot staff-ul meu. E vorba că se vrea performanţă, e foame de rezultate la Craiova. De 20 şi ceva de ani nu s-a mai câştigat un trofeu. Sunt mulţi ani pentru o zonă cum e Craiova. Obiectivul este un trofeu – Cupa sau Cupa Ligii – şi unul dintre primele trei locuri. Nu discutăm. Această echipă nu e de play-out, ci de play-off”, a declarat Mulţescu.

 

Va testa tinerii clubului

 

Tehnicianul de 64 de ani susţine că este interesat şi de propria pepinieră a Craiovei, dar admite că fără întăriri obiectivele nu pot fi îndeplinite.

„În primul rând, sunt interesat de elementul natural, propriu, de olteni. E o zonă cu o genă care naşte fotbalişti buni. Acolo s-au născut mereu fotbalişti, indiferent de momente. Primul lucru, vreau să fac o evaluare şi să trec în revistă jucătorii tineri de calitate de acolo, din propria pepinieră. Am o experienţă de la Sportul, când le-am cerut celor de la juniori să-mi spună cine poate veni la echipa mare, şi mi-au făcut un raport, dar am avut inspiraţia să mă mai uit eu la ei, şi am găsit încă doi jucători pe care nu mi-i spuseseră ei. Avem patru posturi unde trebuie să aducem întăriri: un portar, un stoper, un playmaker şi un vârf. Pentru playmaker avem deja două nume: unul din campionat şi unul din afară. Să vedem”, a mai spus Mulţescu.

 

A demisionat Felix Grigore

 

Aşa cum era de aşteptat, Felix Grigore nu a acceptat să lucreze cu noul preşedinte al CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, şi a demisionat ieri seară din funcţia de manager general.

„Dacă a venit Marcel Popescu la cârma clubului eu nu aveam de ce să mai stau. Mi-am dat demisia, dar voi rămâne un prieten şi un suporter al Universităţii Craiova. Am petrecut câţiva ani frumoşi la Universitatea, iar echipa asta a rămas în sufletul meu şi îi voi ţine pumnii”, a declarat Felix Grigore, pentru GdS.

Astăzi, de la ora 14.00, la Sala Polivalentă, CS Universitatea Craiova va susţine o conferinţă de presă în care va fi prezentat preşedintele Marcel Popescu, antrenorul principal Gigi Mulţescu şi staff-ul acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS