10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Juniorii lui Vrăjitoarea, vicecampioni naționali

Fotbal / Juniorii lui Vrăjitoarea, vicecampioni naționali

Juniorii E de la CS Univesitatea Craiova, la prima mare performanță (foto: csuc.ro)
Juniorii E de la CS Univesitatea Craiova, la prima mare performanță (foto: csuc.ro)

Juniorii E (copii născuți în anul 2005) de la CS Universitatea Craiova au devenit astăzi vicecampioni naționali, după ce au pierdut clar, la Buftea, scor 0-4, finala campionatului disputată împotriva ardelenilor de la Luceafărul Cluj.
Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a utilizat următoarea formulă: Vlăsceanu – Sârbu, Zaharia, Nedelcu, Lăpădătescu, L. Duță, B. Duță, Capac. Au mai intrat: Găgeatu și Sichitiu. Alexandru Capac a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului.
„Este extraordinar că am ajuns în finala pe țară. Avem regretul că nu am câștigat-o, dar oricum diferența de scor nu o reflectă pe cea din teren. Băieții mei merită felicitări pentru modul în care s-au pregătit în tot acest timp, pentru efortul depus. Trebuie avut grijă de ei, sunt copii talentați. Ne pare rău că nu am luat titlul național, dar o vom lua de la capăt și sunt sigur că la anul ne vom bate iarăși sus“, a declarat antrenorul Bogdan Vrăjitoarea.
„Rezultatul este nedrept, meciul a fost echilibrat. Diferența s-a făcut la fazele fixe, pe care noi le-am tratat superficial. Oricum, băieții noștri trebuie felicitați pentru că au ajuns în finala Campionatului Național, ținând cont că la start s-au aflat 520 de echipe”, a explicat directorul Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Ciprian Urican, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS