10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii întâlnesc astăzi „cocoșii“

Oltenii întâlnesc astăzi „cocoșii“

Elevii fotbalişti de la LT Auto Craiova au meci greu cu francezii
Elevii fotbalişti de la LT Auto Craiova au meci greu cu francezii

Echipa Liceului Tehnologic Auto Craiova s-a impus marți, scor 3-1 (2-1), în fața reprezentantei statului Luxemburg, în cel de-al doilea meci susținut în grupa B de la Campionatul European Școlar din Franța (Lille, 29 mai – 5 iunie), revanșându-se astfel după corecția primită luni din partea Ciprului, scor 0-6 (0-3). Golurile oltenilor au fost marcate de Croitoru și Alexandru Popescu (2).
Antrenorul LT Auto Craiova, profesorul Paul Răducan, a început meciul cu următorii: Troc – Dicu, Păduraru, Burdeț, Pîrvescu – Croitoru, Șucleanță, Vozaru, Tatulea – Alex Popescu, Roman. Pe parcurs au mai intrat: Cătălin Popescu – Voicu, Trancă, Chiriță, Stanciu, Simion, Dumitru.
„A fost un meci disputat cu Luxemburg, dar controlat de noi, iar victoria a venit firesc. Am ratat mult, dar e clar că băieții s-au trezit, pentru că în primul joc, cu Cipru, nu au fost deloc în apele lor și au greșit foarte mult. Ca idee, Ciprul are o formație puternică și foarte muncitoare“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS. Ieri a fost pauză la CE Școlar, iar astăzi, de la ora 9.00, România va întâlni Franța, joc în urma căruia se va decide și câștigătoarea grupei. Apoi, primele două clasate ale celor patru grupe vor juca pentru locurile 1-8, iar echipele poziționate pe trei și patru se vor lupta pentru 9-16.
„Suntem optimiști. Avem șansa noastră și încercăm să o valorificăm“, a punctat Paul Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS